PET AD homeoffice

Panasonic RP-HD605N hnedé

Zobraziť katalóg
Panasonic RP-HD605N hnedé
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth, aktívne potlačenie hluku (anc), frekvenčný rozsah 4–40000 Hz, citlivosť 99 dB/mW, impedancia 38 Ohm, menič 40 mm
Kód:  GZ816ic4 Produktové číslo:  RP-HD605NE-T Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic RP-HD605N hnedé


Prémiové bezdrôtové slúchadlá Panasonic RP-HD605N

Máme skutočnú lahôdku pre všetkých vyznávačov toho najlepšieho zvuku, ktorí však nechcú byť väčšinu času spútaní káblom. Bezdrôtové slúchadlá Panasonic RP-HD605N sú vybavené adaptívnym systémom tlmenia okolitého hluku a majú čistý a kvalitný zvuk s vysokým rozlíšením pri bezdrôtovom pripojení cez Bluetooth.



Slúchadlá Panasonic RP-HD605N ponúknu vernú kópiu originálneho zvuku

Pri väčšine bezdrôtových slúchadiel je na prvé počutie zrejmé, že dochádza k znateľnému poklesu kvality reprodukovanej hudby. To však nie je prípad slúchadiel Panasonic RP-HD605N. Sú totiž plne kompatibilné s najmodernejšími formátmi LDAC a aptX HD, ktoré podporujú prenos zvuku vo vysokom rozlíšení. Slúchadlá Panasonic RP-HD605N sú osadené meničmi s veľkosťou 40 mm s udávaným frekvenčným rozsahom 4 – 40 000 Hz.



Funkčné gestá

V okamihu, keď je aktívne potlačenie hluku a niekto s vami chce hovoriť, nie je potrebné dávať slúchadlá dole z hlavy – postačí iba celú pravú mušľu prekryť dlaňou, čím aktivujete prenos vonkajších zvukov priamo do slúchadla a zároveň sa stlmí prehrávaná hudba. Funkciu Ambient Sound Enhancer si môžete nastaviť tak, aby ste okolité zvuky počuli po celú dobu, takže si slúchadlá nemusíte dávať dole zakaždým, keď idete von. Na slúchadlách nechýba ani podpora na hlasové ovládanie, napríklad pomocou asistentky Siri.



Panasonic RP-HD605N

Bezdrôtové slúchadlá Panasonic RP-HD605N s extrémnou výdržou batérie

So zapnutým systémom potlačenia okolitého hluku vydržia bezdrôtové slúchadlá Panasonic RP-HD605N približne 20 hodín čistého času prehrávania. Vďaka rýchlonabíjaniu možno ale slúchadlá už po 15 minútach v nabíjačke používať ďalšie 2 hodiny.


Parametre a špecifikácia

Farba
Hnedá Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
4 Hz Hotovo!
Frekvencia do
40 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
99 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
40 mm Hotovo!
Impedancia
38 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Hmotnosť

Hmotnosť
268 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den mají nabíjení přes usb-c děkuji

Dobry den, lze sluchatka otocit naplocho, aby se vesly do batuzku?

Diskusia a poradňa k Panasonic RP-HD605N hnedé
Príslušenstvo pre Panasonic RP-HD605N hnedé Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic RP-HD605N hnědá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic RP-HD605N braun. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic RP-HD605N braun. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic RP-HD605N barna.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií