AlzaBoxy Q1 Samsung cashback

Panasonic RP-HDE5M strieborné

Zobraziť katalóg
Panasonic RP-HDE5M strieborné
5 2 hodnotení
Slúchadlá – do uší, frekvenčný rozsah 4-45000Hz, impedancia 28ohm, citlivosť 107dB/mW, meniče 11mm, pozlátený jack 3.5mm, kábel 1.2m
Kód:  GZ820h1 Produktové číslo:  RP-HDE5ME-S Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic RP-HDE5M strieborné

Štýlové a očarujúce. Tak by sa dali zhrnúť slúchadlá s mikrofónom Panasonic RP-HDE5M v striebornej farbe. Sú vyrobené z kvalitného hliníka, vďaka ktorému pôsobia aj ako elegantný doplnok. Aby si každý zo zákazníkov prišiel na svoje, tak je v balení pripravených 5 rôznych veľkostí pohodlných nadstavcov (XS až XL). Pre ten najkvalitnejší zvuk bol použitý 11 mm axiálny HD reproduktor.

Kľúčové vlastnosti Panasonic RP-HDE5M

  • Strieborný hliník ako skvelý módny doplnok
  • Hliníkový kryt zabraňuje vzniku vibrácií a rezonancie
  • Slúchadlá majú vstavaný mikrofón – možnosť handsfree telefonátov
  • Súčasťou balenia je puzdro od originálneho výrobcu
  • Kompatibilita so všetkými audio prehrávačmi vďaka pozlátenej 3,5 mm audio zástrčke
  • 5 rôznych veľkostí nástavcov - XS/S/M/L/XL

Slúchadlá Panasonic a ojedinelá čistota zvuku v HD kvalite

Konštruktéri z Panasonic vymysleli nový spôsob, ako na takto malých slúchadlách dosiahnuť opäť lepší zvuk. Pred membránu každého zo slúchadiel umiestnili magnet typu Extra Control, ktorý magneticky navyšuje denzitu zvukového toku. Hliníkový kryt potom zaručuje kvalitnú izoláciu a bráni rezonanciám. Tým potom vzniká kryštalický čistý zvuk s minimálnym skreslením. Viacvrstvová membrána (MLF) vie oproti konkurencii reprodukovať aj tie najmenšie detaily s vysokým rozlíšením HD.

Hlavná je pohodlnosť užívateľa

Celistvé telo týchto slúchadiel je skvelé jednak v tom, že napomáha reprodukcii čistého a kvalitného zvuku, ale zároveň napomáha ku skvelému komfortu. Vďaka jednoduchému vyhotoveniu vám slúchadlá krásne sadnú do uší. Pre tých užívateľov, ktorým nestačí štandardná veľkosť je balenie doplnené ďalšími štyrmi.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nikde se mi nepodařila sehnat informace o kompatibilitě s telefony s androidem. Pouze je zmiňovaná kompatibilita s audio přehrávači.

Diskusia a poradňa k Panasonic RP-HDE5M strieborné
Príslušenstvo pre Panasonic RP-HDE5M strieborné Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic RP-HDE5M stříbrná.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií