PET AD homeoffice

Panasonic RP-HF400B čierne

Zobraziť katalóg
Panasonic RP-HF400B čierne
4,0 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – bezdrôtové, náhlavné, uzavreté, skladacie, Bluetooth 4.1, impedancia 32 ohm, meniče 30mm, výdrž až 20 hodín
Kód:  GZ816i Produktové číslo:  RP-HF400BE-K Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic RP-HF400B čierne

Skvelé bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom RP-HF400B ručia za veľmi príjemné počúvanie hudby, nech ste kdekoľvek. Na jedno nabitie vydržia hrať takmer celý deň a preto sú vhodné ako na športové aktivity, na rekreačné počúvanie alebo klasické dochádzanie do školy či práce. Vďaka týmto bezdrôtovým slúchadlám si môžete vychutnať naozaj silné basy alebo jasne znejúce vokály. Slúchadlá obsahujú 30 mm reproduktory s filtrom pre príjemný zážitok.

Kľúčové vlastnosti RP-HF400B

  • Bezdrôtové slúchadlá s pripojením pomocou Bluetooth 4.1
  • Výdrž týchto slúchadiel na jedno nabitie až 20 hodín
  • Acoustic Control Bass filter tvaruje zvuk do ostrých a dynamických vĺn
  • Jednoduchý elegantný dizajn s možnosťou zloženia konštrukcie
  • Kompatibilita so širokým spektrom bezdrôtových prehrávačov
  • Prehrávanie pomocou kodeku AAC pre lepšiu kvalitu zvuku
  • Zanedbateľná hmotnosť – len 130 g
  • Jednoduché intuitívne ovládanie

Slúchadlá ideálne pre cestovateľov

Vďaka prehrávaniu pomocou kodeku AAC a pripojeniu bezdrôtových slúchadiel pomocou technológie Bluetooth 4.1 je zaručená maximálna výdrže batérie na jedno nabitie až 20 hodín. Ak si nedokážete predstaviť, aká je to doba, tak vám slúchadlá vydržia prehrávať hudbu celý týždeň pri hodinovej ceste do práce a späť. Ak náhodou slúchadlá vybijete, nemusíte mať obavy. Panasonic RP-HF400B sú doplnené rychlonabíjaním a za 15 minút si nabijete energiu na 150 minút prehrávania hudby. Slúchadlá sú navyše skladacie, preto sa nemusíte obávať, že by sa vám niekde nezmestili. 

Naozaj kvalitný zvuk

Slúchadlá s mikrofónom RP-HF400B sa môžu pýšiť naozaj kvalitným prehrávaním hudby, ktoré zariadi stabilné pripojenie Bluetooth a kodek AAC. Medzi ďalšie vychytávky patrí filter Acoustic Bass Control, ktorý tvaruje zvuk do ostrých a dynamických vĺn. Veľká membrána slúchadiel umožňuje skvelú reprodukciu hlbokých tónov a zároveň veľmi nízke skreslenie.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý deň mám otázku, Ak moje slúchadlá panasonic rp hf 400 b maju bluethoot 4.1 je tu možnosť že sami nepripoja na mobil ktorý má bluetooth 4.0 ? pretože mi ich ani nechce zobraziť ako zariadenie na ktore sa možem pripojiť :/ su nove kupoval som ich v stredu

Dobrý den, podporují sluchátka aptX ? Děkuji

Diskusia a poradňa k Panasonic RP-HF400B čierne
Príslušenstvo pre Panasonic RP-HF400B čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic RP-HF400B černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic RP-HF400B schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic RP-HF400B schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic RP-HF400B fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií