AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Panasonic RP-NJ300B biele

Zobraziť katalóg
Panasonic RP-NJ300B biele
Bezdrôtové slúchadlá – bezdrôtové, do uší, Bluetooth 4.1, impedancia 16 ohm, meniče 9mm, výdrž 4 hodiny
Kód:  GZ832c3 Produktové číslo:  RP-NJ300BE-W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic RP-NJ300B biele

Spoločnosť Panasonic vyvinula bezdrôtové slúchadlá RP-NJ300B, ktoré disponujú širokou škálou uplatnenia. Tieto biele slúchadlá s mikrofónom majú Deep Fit dizajn, ktorý má zaručiť ich pohodlné používanie. Menič slúchadiel je 9 mm. Tieto slúchadlá nepatria len do kategórie cenovo výhodných kvalitných headsetov, ale aj medzi jednoduché a moderné módne doplnky. Mikrofón slúchadiel je skrytý v prepojovacom kábli, ktorý zabráni tomu, aby sa slúchadlá niekedy zamotali.

Kľúčové vlastnosti Panasonic

  • Elegantný dizajn slúchadiel je vhodný aj ako moderný doplnok vášho outfitu
  • Ergonomický tvar a špeciálne zhotovenie pre pohodlné zapadnutie do uší
  • Funkcia Quick Charge sa postará o rýchle nabíjanie – 25 % batérie za 20 minút
  • Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom zvládnu prehrávať hudbu až 4 hodiny a 20 minút na jedno nabitie
  • Tri rôzne veľkosti štupľov sú súčasťou balenia
  • Veľmi ľahké a pohodlné slúchadlá
  • Podpora bezdrôtového pripojenia pomocou Bluetooth 4.1

Bezpečné a pohodlné počúvanie vďaka RP-NJ300B

Slúchadlá RP-NJ300B sú určené pre všestranné použitie, ako je napríklad cvičenie, jazda na bicykli, cesta do školy alebo klasický relax. Kvôli tomu spoločnosť Panasonic vyvinula ergonomický dizajn a tvar špuntov tak, aby slúchadlá zapadli každému používateľovi správne do ucha a pritom dokázali kvalitne izolovať hluk pozadia. V prípade, že patríte medzi používateľov, ktorí starostlivo dbajú na svoju pohodlnosť,  práve pre vás Panasonic dodáva ďalšie 2 súpravy štupľov s rôznymi veľkosťami.

Naozaj jednoduchšia komunikácia

Každý z nás určite niekedy zažil tú situáciu. Počúvate hudbu a zrazu vás vyruší telefonický hovor. Musíte si dať dole slúchadlá alebo aspoň vytiahnuť mobil. S tým je teraz koniec! Bezdrôtové slúchadlá RP-NJ300B sú doplnené interným mikrofónom, ktorý je súčasťou ovládacieho prvku pre prijatie, zosilnenie alebo zoslabenie hovoru. Pokiaľ túto funkcie budete využívať, môžu pre vás slúchadlá RP-NJ300B slúžiť ako moderný handsfree modul.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic RP-NJ300B biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic RP-NJ300B bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic RP-NJ300B weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic RP-NJ300B weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic RP-NJ300B fehér.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií