Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Doprava a instalace TV zdarma

Panasonic SC-AKX660E-K

Zobraziť katalóg
Panasonic SC-AKX660E-K
5 2 hodnotení
Minisystém s reprosústavou, s výkonom 1700W, FM tuner, pripojenie: Bluetooth, vpredu CD, USB, audio vstup 3.5 mm jack a audio výstup (slúchadlový) 3.5mm jack, ovládanie cez iOS alebo Android, displej, diaľkový ovládač
Kód:  GZ309c3 Produktové číslo:  SC-AKX660E-K Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic SC-AKX660E-K

Nenechajte sa zmiasť, termín "mini" naozaj platí len pre fyzické rozmery. Výkon 1700 W a technológia AIRQUAKE BASS spoľahlivo rozklepú ako vaše kolená, tak susedove okenné tabule. 4 GB vnútornej pamäte uspokojí aj tých najnáruživejších tanečníkov, ktorí navyše s pomocou aplikácie Panasonic Jukebox MAX môžu sami rozhodovať, pri akej hitovke rozhýbu svoje boky. Atmosféru legendárnej párty doplnia LED diódy so šiestimi farebnými schémami, vďaka čomu sa váš byt čoskoro zaradí do rebríčka najlepších klubov v meste.

Kľúčové vlastnosti

  • AIRQUAKE BASS
  • 4 GB vnútornej pamäte pre takmer 1000 skladieb vo formáte mp3
  • 6 svetelných farebných schém pre doladenie atmosféry
  • Možnosť prepojenia s aplikáciou Jukebox MAX pre spoločenský zážitok
  • 20 cm woofer

AIRQUAKE BASS

Bassreflexový systém vyvinutý firmou Panasonic pre zariadenie určené predovšetkým na spoločenské akcie. Zdôrazňuje dynamiku bás a s pomocou rezonancie prináša mohutnejší a plnší zvuk bez akéhokoľvek skreslenia.

DJ do každej rodiny

S pomocou aplikácie Panasonic Jukebox MAX vezmite so svojimi priateľmi playlist do vlastných rúk. Už žiadne márne prosby o piesne na želanie a vyhrotené hádky nad hudobným vkusom dídžeja. Nahrajte svoje obľúbené piesne do pamäte alebo ich majte len uložené v telefóne a púšťajte ich podľa chuti a nálady publika. Vďaka mnohým prednastaveným funkciám a intuitívnemu ovládaniu sa diskdžokejom večera môže stať ktokoľvek.

 

Parametre a špecifikácia

Výkon
1 700 W Hotovo!
Konektivita
S Bluetooth Hotovo!
Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
30 × Hotovo!
Šírka prehrávača
348 mm Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Konektivita
S Bluetooth Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
30 × Hotovo!

Základné parametre

Výkon
1 700 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
348 mm Hotovo!
Výška prehrávača
193 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
251 mm Hotovo!
Šírka reproduktorov
313 mm Hotovo!
Výška reproduktorov
425 mm Hotovo!
Hĺbka reproduktorov
264 mm Hotovo!
Hmotnosť
10 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsou barevné efekty i v membráně repra, tak jak je to na videu jak máte u výrobku? A jaké jsou barevné varianty? Nechá se nastaví jen jedna barva např. zelená? Děkuji.

Dobrý den, nevíte prosím jak dlouhý je propojovací kabel mezi základní jednotkou a reproduktorem? Děkuji

Dobrý deň, mal by som dotaz ohľadom kabeláže. Aké dlhé majú reproduktory káble? Potreboval by som niečo dlhšie. Dajú sa prípade vymeniť za dlhšie, alebo nadpojiť? Ako je riešené pripojenie? Je to konektor, alebo len klasický dvojžilák? Vďaka.

Dobry večer chcem sa opytat, ze ci tento produkt spolupracuje aj s iPhone ??? ak ano akym sposobom .... dakujem

Dobrý deň Je to možné vyskúšať v obchode? ( napr. v Bratislave )

dobry den ja sa chcem spytat ci to viem spojit s pocitacom aby som nanom mal zvuk teda ked hram hry a tak dakujem prajem pekny den

Dobrý den. Těch 6,9 kg váží každý repro, nebo dohromady?

Chci se zeptat(spíše někoho kdo to má doma) udělá to rozruch na nějaký menší/střední párty ?

Dobrý den. Má tento systém VÝSTUP na sluchátka 3,5mm jack? Na čelním panelu je vidět VSTUP a 2x USB, ale výstup nikoliv, v popisu ale výstup je uveden. Dají se tedy připojit klasická sluchátka do 3,5mm jacku?

Dobrý den. Jste si jistí výkonem 1700 W RMS. Popripade jak je to možné, když čtyřikrát větší kabina on Marshall 4x10 má více než dvakrát míň Watt nez toto. Děkuji za objasnění

12
Diskusia a poradňa k Panasonic SC-AKX660E-K
Príslušenstvo pre Panasonic SC-AKX660E-K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-AKX660E-K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-AKX660E-K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-AKX660E-K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic SC-AKX660E-K.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií