Alza pre firmy

Panasonic SC-HTB485EGK

Zobraziť katalóg
Panasonic SC-HTB485EGK
4,6 12 hodnotení
SoundBar 2.1 kanálový, 250W, bezdrôtový subwoofer, Dolby Digital / DTS, Dolby Virtual Speaker, Bluetooth, NFC, Panasonic Music Streaming, HDMI vstup, HDMI výstup, ARC, optický vstup, diaľkové ovládanie, možnosť montáže na stenu, vhodné pre TV od 42 " ,
Kód:  GZ309f2 Produktové číslo:  SC-HTB485EGK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic SC-HTB485EGK

Spoločnosť Panasonic je jedným z najväčších špičkových výrobcov elektroniky na svete. Od od roku 1918 symbolizuje hĺbku a rôznorodosť výskumného potenciálu, výrobnú skúsenosť, vysokú kvalitu a prepracované výrobky.
Ak sa neuspokojíte so zvukovým podaním integrovaných reproduktorov na vašej televízii, je pre vás SC-HTB485EGK tým pravým riešením. Tento systém poskytuje prvotriedny zvuk, ktorý posunie váš zvukový zážitok ešte o kúsok vyššie. O to sa postará celkový výkon 250 W.

Tento 2.1 kanálový vysoko kvalitný zvukový systém Panasonic SC-HTB485EGK vám vždy poskytne bohaté zvukové pole a ostrý a čistý dialóg. Počúvanie hudby optimalizovaním hudobného obsahu so zvukovým vyvážením umocní režim Music Sound.

Vlastnosti

  • Celkový výkon: 250 wattov
  • 2.1 kanálový systém
  • bezdrôtový subwoofer
  • Zvukové režimy (štandard / štádium / music / cinema / news / stereo)
  • Bluetooth ™ a NFC
  • HDMI Input
  • Digital audio input

Domáce kino

Integrované dvojkanálové reproduktory a bezdrôtový subwoofer, tvoria dvojkanálový systém priestorového domáceho kina. Nezaberie vám miesto a umožní vám vychutnať si filmy a iné obrázky s realistickým zvukom. Silných basov sa dosahuje uvoľnením zvuku z reproduktora a portu smerom nadol. Preto je subwoofer nasmerovaný k podlahe. To všetko pre dynamický a čistý zvuk.

Jedinečný a dynamický zvuk

Novo vyvinutý reproduktor vytvára hladké zvuky stredného až vysokého rozsahu. Je vybavený zosilňovačom, ktorý potláča kolísanie kvality zvuku, ku ktorej dochádza pri prehrávaní s vysokou hlasitosťou. Obsah rôzneho typu je jasný a ostrý a basy sú dynamické, vrátane dialógov a vokálov. Kombinácia týchto jedinečných technológií vám zaručí vždy dokonale vyvážený zvuk.

Bezdrôtové pripojenie

Využite vymoženosti dnešnej doby a pripojte sa bezdrôtovo. S pripojením Bluetooth získate rýchly prístup ku všetkým vašim obľúbeným hudobným a filmovým záznamom, uloženým na vašom smartphone, tablete alebo MP3 prehrávači. Pripojenie pomocou NFC umožňuje zdieľanie iba jediným dotykom. Sa soudbarom od Panasonicu bude zdieľanie vašich obľúbených melódií, tým najväčším potešením.

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravym ma ten subwoofer realnych 130w vykon

Zdravim, je možné spárovať tento soundbar cez bluetooth s notebookom? Som to skúšal, ale nechce mi notebook nájsť, preto sa pýtam, či je to vôbec možné. Vďaka

Dobrý den, jakou má výrobe barvu? Na fotce vypadá stříbrný a všude jinde je černý. Děkuji

Dobrý den, koupil jsem si tento soundbar, ale nedaří se mi do něj dostat zvuk jinak než přes optiku. Připojuji xBox One nebo Macbook Pro a ani různé HDMI kabely nepouští zvuk. Co můžu dělat? Díky

dobrý den, při připojení z DVD playeru kde bych si poslouchal jen muziku bez obrazu, není potřeba aby byla zapnutá televize?

Dobry ma tento system lepši zvuk ako logitech z623 uvažujem o kupe a neviem sa rozhodnut

Dobry ma subwoofer skutočne tych 130w vykon dakujem zabodpoved

Dobry ma to aj jack konektor dakujem

Dobrý den, jelikož novější TV Panasonic (např. TX-50CX700) nepodporují DTS zvuk, tzn. při přehrávání filmů z flashky na této TV jde pouze obraz a zvuk není žádný, rád bych se zeptal, zda při připojení tohoto soundbaru k této TV bude při přehrávání filmu z flashky fungovat i DTS zvuk. Děkuji za případnou reakci.

Dobrý den, přestal mi fungovat dálkový ovladač. Je možné ho v rámci reklamace opravit bez toho abych musel k Vám dovést celou sestavu?

12
Diskusia a poradňa k Panasonic SC-HTB485EGK
Príslušenstvo pre Panasonic SC-HTB485EGK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-HTB485EGK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HTB485EGK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HTB485EGK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic SC-HTB485EGK.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií