Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Panasonic SC-HTB685EGK

Zobraziť katalóg
Panasonic SC-HTB685EGK
SoundBar 3.1 ch, 350 W, bluetooth, bezdrôtový Subwoofer, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II, Dolby Virtual Speaker, NFC, Panasonic Music Streaming, HDMI vstup, HDMI výstup, ARC, optický vstup, VIERA Link, diaľkový ovládač
Kód:  GZ309h1l0 Produktové číslo:  SC-HTB685EGK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic SC-HTB685EGK

Nestačí vám zvukové podanie, ktoré vám poskytuje televízor, ale zároveň si nechcete kupovať domáce kino, ktoré by vám v obývačke zaberalo veľa miesta? Nový elegantný S oundBar deltovitého dizajnu SC-HTB685EGK od Panasonic predstavuje aj ideálny kompromis. Ľahko sa zmestí pod televízor alebo ho možno pripevniť priamo na stenu. Nezaberie veľa miesta, ale zároveň poskytne dostatočný výkon a prvotriedny zvuk, ktorý posunie váš zvukový zážitok pri sledovaní filmov o niekoľko priečok vyššie ako reproduktory zabudované v televízore.  

Kľúčové vlastnosti

  • elegantný 3.1kanálový Soundbar pre maximálny zvukový zážitok
  • kompaktné rozmery zaručujú, že SoundBar nezaberie nikde veľa miesta
  • celkový výkon 350 W k vašim ušiam dopraví verný a plný zvuk
  • o silné basy sa postará bezdrôtový subwoofer
  • SoundBar podporuje zvukové formáty DTS Digital Surround alebo Dolby Pro Logic II
  • bezdrôtové streamovanie hudby s telefónu či iných chytrých zariadení umožní technológie Bluetooth

Skvelý zvukový výkon v kompaktnom tele

Aj napriek svojim kompaktným rozmerom sa táto zostava chváli celkovým výkonom 350 W. Tri nezávislé reproduktory skryté v útlom tele spolu s výkonným bezdrôtovým subwooferom naplnia vašu obývačku čistým, bohatým a plným zvukom, ktorý vás vtiahne do sveta premietaného filmu. Aj napriek svojim malým rozmerom vás bezdrôtový subwoofer prekvapí svojimi plnými a silnými basmi. Tie sú zaručené umiestnením reproduktora v smere k podlahe. Televízor, Blu-Ray alebo DVD prehrávač pripojíte k SoundBaru pomocou HDMI kábla.Medzi podporovanými formátmi zvuku celkom iste uvítate aj DTS Digital Surround alebo Dolby Pro Logic II. Aby neboli dialógy medzi postavami vo filme prehlušené okolitými zvukmi, disponuje systém aj funkciou zvýraznenia dialógov.

Streamujte ľahko a bez drôtov

Kto by sa chcel v ére bezdrôtového prenosu obťažovať s káblami? Túto otázku si položil aj výrobca a ako odpoveď pre majiteľov tohto zvukového systému vybavil SoundBar rozhraním NFC a Bluetooth. Tieto rozhrania skvele poslúžia k bezdrôtovému prehrávaniu vašej obľúbenej muziky z mobilných telefónov, tabletov či počítačov.

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám netradiční prosbu/dotaz. Potřeboval bych vědět rozměty podstavy soundbaru, jenom plochy na které to sedí. Přijde mi, že 11cm má ta plocha repráku, ale že podstava je užší... Děkuji

Diskusia a poradňa k Panasonic SC-HTB685EGK
Príslušenstvo pre Panasonic SC-HTB685EGK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-HTB685EGK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HTB685EGK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HTB685EGK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic SC-HTB685EGK.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií