AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Panasonic SC-PMX80EG-K

Zobraziť katalóg
Panasonic SC-PMX80EG-K
4,0 2 hodnotení
Mikrosystém FM tuner s RDS, 120W RMS, High Res zvuk, prehráva MP3 / AIFF / AAC / FLAC / WAV / DSD, USB-DAC, LCD displej, Bluetooth, CD, USB, AUX, výstup na slúchadlá
Kód:  GZ306y82 Produktové číslo:  SC-PMX80EG-K Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic SC-PMX80EG-K

Na prvý pohľad nenápadný kompaktný systém od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Panasonic zaujme výbornou zvukovou kvalitou, možnosťami pripojenia aj funkciami. Nová technológia LincsD-Amp a trojpásmové reproduktory, ktorých celkový výstupný výkon je 120 W, vám poskytnú bohatý zvuk z rôznych zdrojov hudby. Hlavná jednotka prináša hliníkové panely a kompaktné, elegantné prevedenie. Systém prehráva kompaktné disky, hudbu zo zariadenia od Applu, z USB diskov, FM rádio a zabudovaná je aj bezdrôtová technológia.

Kľúčové vlastnosti

  • Mikrosystém od obľúbenej spoločnosti Panasonic vo špičkovom a kompaktnom dizajne
  • Vysoký výstupný výkon až 120 W
  • Použité kvalitné elektrolytické kondenzátory
  • Čistý zvuk s vysokou kvalitou
  • Prehrávanie pomocou Bluetooth s technológiou Re-master
  • Hliníkový predný panel a kompaktná veľkosť

Streamujte naplno

Vďaka podpore streamingu môžete prostredníctvom počítača či inteligentného tabletu a telefónu prehrávať hudbu z reproduktorov v perfektnej kvalite. Behom chvíle tak svoj byt premeníte v tepajúcu diskotéku. Mikrosystém podporuje bezdrôtové technológie Bluetooth a aplikáciu Panasonic Music Streaming.

Prirodzený zvuk bez skreslenia

Vďaka prepracovanému vnútornému prevedeniu reproduktora sa dočkáte vždy jasného zvuku bez akéhokoľvek šumu. Použité boli veľmi kvalitné materiály a súčiastky s dlhou životnosťou a perfektnými akustickými vlastnosťami. Najnovšia inovatívna verzia technológie LincsD-Amp dokáže odstrániť problémy (napríklad chvenie a hluk zdroja napájania), ktoré zvyčajne spôsobujú rušenie pri digitálnom prehrávaní hudby. Vychutnajte si hudbu s mikrosystémom Panasonic PMX80EG-K tak, ako by ste ju počúvali naživo.

Doplňujúce informácie:

Prehráva:

  • CD, CD-R / RW, CD-DA
  • Disky s MP3
  • USB - MP3, AIFF, ALAC, FLAC (až 192 kHz / 24 bitov), ??WAV (až 192 kHz / 24 bitov)

Dôležité funkcie:

  • Ozvučenie Surround
  • 4 prednastavené ekvalizéry: Heavy, Clear, Soft, Vocal
  • Ovládanie výšok a basov
  • Programovateľný časovač
  • Funkcia automatického vypnutia

Bezdrôtové funkcie:

  • Bezdrôtová technológia Bluetooth
  • Aplikácia Panasonic Music Streaming

Rozhranie:

  • 1 × dock pre Apple iPod / iPhone
  • 1 × výstup na slúchadlá
  • 1 × linkový vstup
  • 1 × USB dock

Parametre a špecifikácia

Výkon
120 W Hotovo!
Konektivita
S Bluetooth Hotovo!
Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
30 × Hotovo!
Šírka prehrávača
211 mm Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Konektivita
S Bluetooth Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
30 × Hotovo!

Základné parametre

Výkon
120 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
211 mm Hotovo!
Výška prehrávača
114 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
267 mm Hotovo!
Hmotnosť
2,6 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vážení, je možné provést dodatečné delší připojení kabelem od mikrosystému k reproduktorům na délku cca 4m. Jaká je v současné variantě délka přípojných kabelů u reproduktorů. Děkuji za odpověď. Pavel

Dobry den, ma tento model radio tuner?

Dobrý den, mé audio SC-PMX80 má problémy s připojením k Bluetooth; viděl ho akorát můj telefon Sony Xperia Z3 Compact, ani můj nový Xperia XA2, ani Xiaomi přítelkyně, ani naše laptopy jej nevidí (a není tak možné se k němu připojit). Můžete mi prosím poradit? Děkuju

Jsem laik. Mám starý gramofon s předzesilovačem, který jsem měl píchnutý do starého „CD/tuner systému“. Půjde to zapojit do tohoto Panasonicu? Pokud ano, tak asi přes ten „linkový vstup“ - a ten je na jack nebo na cinch konektory? Děkuji.

Objednala som si u Vás rádio Panasonik model SC-PMX 82 EG-K. Včera som si zásielku prevzala na pošte. Po rozbalení som zistila, že na zariadení a aj v návode je písaný model SA PMX 82. Neviem, či je to omyl, alebo....? Parametre a ceny sú rovnaké ako som si objednávala? Alebo to musím u Vás vymeniť? Ešte by som chcela pripomenúť, že nie je tam návod v slovenčine, prosím,keby ste mi ho zaslali dodatočne. Mala som problémy s donáškou krabice z pošty domov, mal hmotnosť 10 kg, nepočítala som s tým, lebo v ponuke v parametroch sa uvádza oveľa nižšia hmotnosť. Naviac táto ťažká krabica nemalá žiadne uchytenie, ani len aspoň špagátom nebola previazaná. Mala som s tým veľký problém dostať tých 10 kg do autobusu bez úchytok. Ináč s promtným vybavením mojej objednávky som bola veľmi spokojná. Prosím, keby ste sa vyjadrili k týmto mojim otázkam a hlavne ten návod zaslali. Ďakujem. Erika Mokrošová, Vilová 21, 851 02 Bratislava, tel. 0907 462 164

V čem je jiná nebo lepší než Panasonic SC-PMX70EG-K

Dobrý den. V popisu máte uvedeno..Systém přehrává kompaktní disky, hudbu ze zařízení od Applu...znamená to, že s Androidem se nepřipojím?

Diskusia a poradňa k Panasonic SC-PMX80EG-K
Príslušenstvo pre Panasonic SC-PMX80EG-K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-PMX80EG-K černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-PMX80EG-K schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-PMX80EG-K schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic SC-PMX80EG-K fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií