AD homeoffice AD homeoffice

Panasonic SC-RB5E-K

Zobraziť katalóg
Panasonic SC-RB5E-K
3,0 1 hodnotení
Bluetooth reproduktor – 5W, Bass Boost, AUX, vibrácie, modré podsvietenie, doba prehrávania až 12 hodín, ochrana proti vlhkosti IPX4
Kód:  GZ309p2 Produktové číslo:  SC-RB5E-K Stránky výrobcu

Panasonic SC-RB5E-K

Ak ste náročnejší poslucháč a chcete sa zabávať pri hudbe vonku aj s priateľmi, našli ste perfektný reproduktor. Tento reproduktor je mimoriadne kompaktný, a napriek tomu vám poskytne špičkovú reprodukciu vo svojej triede. Okrem toho je odolný proti striekajúcej vode, takže môžete bezstarostne počúvať aj v lete pri vode. S výdržou až 12 hodín môžete počúvať celý deň.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný a štýlový reproduktor so špičkovou zvukovou reprodukciou
  • Využíva pevné povrchy pre rezonančné posilnenie a oživenie hlbokých tónov
  • Odolný proti striekajúcej vode (IP×4)
  • Jednoduché prehrávanie cez Bluetooth alebo 3,5 mm vstup
  • Možnosť prepojenia niekoľkých jednotiek (3,5 mm výstup)
  • Až 12 hodín prehrávania na jedno nabitie
  • Efektné modré podsvietenie

Prekvapivo kvalitný výkon

Tento reproduktor transformuje pevné objekty na súčasť zvukovej projekcie. Akonáhle reproduktor položíte na povrch z dreva, skla alebo kovu, zažijete pôsobivý zvukový efekt. Rezonancia o pevné povrchy zvuk nadštandardne zosilní, čím poskytne oveľa hlasnejšie a kvalitnejšie počúvanie obľúbených skladieb. Zvuk sa tiež šíri všetkými smermi rovnako, a tak každý bude mať rovnaký pôžitok z počúvania hudby.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Co znamená že má reproduktor bass boost? že jdou přidat basy?

Diskusia a poradňa k Panasonic SC-RB5E-K
Príslušenstvo pre Panasonic SC-RB5E-K
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-RB5E-K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-RB5E-K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-RB5E-K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic SC-RB5E-K.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií