Panasonic SC-RS32EG-K

Zobraziť katalóg
Panasonic SC-RS32EG-K
Mikrosystém FM tuner s RDS, 40W RMS, DAB +, CD a MP3 prehrávač, LCD displej, Bluetooth, USB, výstup na slúchadlá
Kód:  GZ309n3 Produktové číslo:  SC-RS32EG-K Stránky výrobcu
Panasonic SC-RS32EG-K Predaj skončil

Panasonic SC-RS32EG-K

Kompaktný mikrosystém od renomovanej firmy Panasonic nesúci označenie SC-RS30EG-K si rozhodne zamilujete. Disponuje širokými možnosťami prehrávania hudby a navyše je osadený moderným digitálnym tunerom DAB +. Poteší aj skvelým výkonom 40 W RMS, CD a MP3 prehrávačom. Prednej časti dominuje dostatočne veľký a prehledný LCD displej. Nechýba ani moderné technológie Bluetooth 2.1 pre bezdrôtové počúvanie.

kľúčové vlastnosti

  • HiFi systém od obľúbenej spoločnosti Panasonic
  • Moderné technológie Bluetooth 2.1 s oživením Re-Master
  • Optimalizovaná akustika pre potlačenie skreslenia pri vyššej hlasitosti
  • Tuner FM až 30 staníc a DAB +
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť iba 3,1 kg
  • USB vstup a CD mechanika pre MP3

skvelý výkon

HiFi systém od Panasonic hrá rovnako dobre ako vyzerá. Je síce malý, ale to na kvalite zvuku rozhodne neuberá. Reproduktor je osadený dvojicou širokopásmových membrán veľkosti 6,5 cm pre lepšiu reprodukciu basov. To je záruka výrazne robustnejšieho zvuku, než by sa pri pohlede na malé zariadenie zdalo. Výkon 40 W v kombinácii so zosilňovačom Lincs D-Amp 3. generácie a pevným šasi na bežný obývačka rozhodne stačí.

moderné technológie

Vďaka Bluetooth je možné jednoducho streamovať hudbu z mobilného zariadenia. S mobilnou aplikáciou Panasonic Max Juke máte ovládanie stále pri ruky. Možnosti systému však nekončí u streamingu z mobilného zariadenia. Majiteľa veľkých zbierok na tradičných kompaktných diskoch poteší CD mechanika. Zaiste poteší aj prítomnosť USB konektora a výstupu na slúchadlá. Moderné tvary prístroja tak dokonale ukrývajú všetko čo budete pri prehrávaní vašich hudobných interpretov potrebovať.

Výhody DAB +

Digitálne rádio zachytí tisíce rozhlasových staníc a pre ich jednoduché nájdenie stačí poznať ich názov. Vysielanie cez sieť pozemných vysielačov zaistí brilantný zvuk. Ďalšou výhodou DAB + rádií je možnosť vysielať rôzna doplnková dáta ako sú texty, obrázky alebo mapy.Počúvajte svoje obľúbené stanice analógovo aj v digitálnej kvalite. Rádioprijímač zvládne ako klasické analógové FM rádio, tak aj moderné DAB +. Poslucháčom sa tak ponúka úplne nový rozmer posluchu rádia. Uloží až 50 predvolieb (30 pre FM a 20 pre DAB +) obľúbených rozhlasových staníc, takže medzi nimi môžete rýchlo prepínať.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic SC-RS32EG-K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-RS32EG-K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-RS32EG-K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-RS32EG-K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic SC-RS32EG-K.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií