AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

PanzerGlass Edge-to-Edge na Samsung Galaxy A70 čierne

Zobraziť katalóg
PanzerGlass Edge-to-Edge na Samsung Galaxy A70 čierne
5 4 hodnotení
Ochranné sklo na mobil SAMSUNG Galaxy A70 , tvrdosť 9H, hrúbka 0.4 mm, súčasťou balenia: čistiaca handrička
Kód:  PNZG285 Produktové číslo:  7191

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PanzerGlass Edge-to-Edge na Samsung Galaxy A70 čierne Predaj skončil

PanzerGlass Edge-to-Edge na Samsung Galaxy A70 čierne

Displej vášho zariadenia sa môže aj napriek všetkej opatrnosti a pozornosti v sekunde poškriabať, stačí na to iba malá nehoda, ako ho napr. nedopatrením zhodiť na podlahu. Na obmedzenie tohto problému sa dá zaobstarať ochranné sklo PanzerGlass Edge-to-Edge na Samsung Galaxy A70 čierne. Tvrdené sklo je vyrobené presne na mieru SAMSUNG Galaxy A70 . Zásluhou tvrdosti s hodnotou 9H a hrúbky skla 0,4 mm mimoriadne istí obrazovku pred poškodením. Jeho vonkajšia povrchová úprava zabraňuje znečisteniu od odtlačkov. Vďaka ochrannému sklu PanzerGlass sa tak už o výbornú kondíciu obrazovky vášho zariadenia nebudete musieť strachovať. Súčasťou balenia je tiež čistiaca handrička.

Podstatné parametre ochranného skla PanzerGlass Edge-to-Edge na Samsung Galaxy A70 čierne

  • Ochranné sklo SAMSUNG Galaxy A70
  • Poskytuje väčšiu ochranu než bežná fólia
  • Ochranné sklo nijako neobmedzuje citlivosť dotyku
  • Vysoká tvrdosť 9H
  • Hrúbka tvrdeného skla PanzerGlass je 0,4 mm
  • V balení je tiež čistiaca handrička
  • PanzerGlass Edge-to-Edge na Samsung Galaxy A70 čierne sa jednoducho aplikuje

Parametre a špecifikácia

Balenie obsahuje
Čistiaca handrička Hotovo!
Hrúbka skla
0,4 mm Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!

Obsah balenia

Balenie obsahuje
Čistiaca handrička Hotovo!

Vlastnosti a vyhotovenie

Hrúbka skla
0,4 mm Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Funguje po nalepení skla optická čtečka otisků prstů v displeji? Předem díky za odpověď

Dobrý den! Jsem nucen znovu se zeptat, zda-li bude při použití tohoto skla fungovat čtečka otisků prstů. Používám sklo dlouhou dobu, od začátku, kdy jsem Samsung Galaxy A70 měl nový. Výrobce skla už neznám..... Sklo má černý okraj, který poněkud zužuje aktivní viditelnou plochu displeje. Na tuto taškařici jsem si po čase zvyknul, s tím se nedalo nic dělat. ČTEČKA OTISKŮ PRSTŮ FUNGOVALA BEZVADNĚ. Bohužel po několikáté aktualizaci přesala fungovat a objevovala se systémová hláška, že mám držet prst na čtečce "celou plochou" nebo nemám používat ochranné sklo. To je od Samsungu podraz, stačila jedna aktualizace a armáda zákazníků je naštvaných. Oni asi nechtějí, aby si zákazníci chránili displej: Proto se ptám, jestli toto sklo má speciální viditelnou skvrnu na čtečce otisků prstů, která by zaručila, že čtečka bude i dnes s tímto sklem funkční? Nebo můžete mi nabídnout jiné sklo, které by obcházelo anti-skelní aktualizaci Samsungu Galaxy A70? Moc bych to potřeboval, děkuji, Jirka.

Diskusia a poradňa k PanzerGlass Edge-to-Edge na Samsung Galaxy A70 čierne
Príslušenstvo pre PanzerGlass Edge-to-Edge na Samsung Galaxy A70 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PanzerGlass Edge-to-Edge pro Samsung Galaxy A70 černé . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PanzerGlass Edge-to-Edge für Samsung Galaxy A70 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PanzerGlass Edge-to-Edge für Samsung Galaxy A70 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PanzerGlass Edge-to-Edge Samsung Galaxy A70 készülékhez, fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií