AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

PanzerGlass Premium pre Samsung Galaxy Note 8 čierne (CaseFriendly)

Zobraziť katalóg
PanzerGlass Premium pre Samsung Galaxy Note 8 čierne (CaseFriendly)
3,2 6 hodnotení
Ochranné sklo 0.4 mm, ochrana displeja pred rozbitím či poškrabaním
Kód:  PNZG100 Produktové číslo:  7133

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PanzerGlass Premium pre Samsung Galaxy Note 8 čierne (CaseFriendly) Predaj skončil

PanzerGlass Premium pre Samsung Galaxy Note 8 čierne (CaseFriendly)

Ochranné sklo PanzerGlass pre mobilný telefón Samsung Galaxy Note 8 ochráni displej telefónu pred rozbitím aj poškriabaním a zachováva 100 % citlivosť na dotyk pri používaní. Vysoký stupeň tvrdosti až 9H ochráni displej pred pádmi z výšky a proti poškriabaniu od tvrdých predmetov, ako sú napríklad kľúče a podobne. Ochranné sklo PanzerGlass sa ľahko aplikuje, nezanecháva vzduchové bubliny a špeciálna oleofóbna vrstva zaručí, že na ňom nezostanú odtlačky prstov. Sklo je čierne a vďaka malej hrúbke 0,4 mm nijako nenarušuje vzhľad vášho telefónu.

Kľúčové vlastnosti ochranného skla PanzerGlass pre mobilný telefón Samsung Galaxy Note 8 čierne

  • Ochrana displeja mobilného telefónu Samsung Galaxy Note 8 pred rozbitím či poškriabaním
  • Ochranné sklo PanzerGlass sa ľahko aplikuje a nezanecháva vzduchové bubliny
  • Zachová citlivosť displeja na dotyk
  • Sklo je čierne
  • Vysoký stupeň tvrdosti 9H

Vysoký stupeň tvrdosti až 9H pre spoľahlivú ochranu

Ochranné sklo PanzerGlass je vyrobené z chemicky zosilneného skla zo stupňom tvrdosti až 9H, ktoré udržuje dokonalú čistotu obrazu a súčasne chráni obrazovku telefónu pred rozbitím či poškriabaním. Nadmerný náraz alebo pád z výšky môže spôsobiť prasknutie ochranného skla, ale vďaka ochrannému filmu sa sklo neroztriešti.

Ochranné sklo PanzerGlass sa ľahko aplikuje a nezanecháva vzduchové bubliny

Keďže ide o prémiovú sklenenú ochrannú vrstvu a nie fóliu, pri aplikácii sa vytvárajú minimálne bubliny. Ak chcete odstrániť akékoľvek bubliny, jednoducho použite handričku z mikrovlákna a roztlačte ich k okraju zariadenia.

Parametre a špecifikácia

Hrúbka skla
0,4 mm Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!

Vlastnosti a vyhotovenie

Hrúbka skla
0,4 mm Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den mohli by jste mi poradit jestli tohle sklo bude pasovat na toto pouzdro co tu prodavate. Jestli by to neslo ve vasi prodejne vyzkouset.. Ja uz vyzkousel tolik skel a zadne nepasovalo s timto krytem nebo podobnymi kryty. Spigen Rugged Armor pro Galaxy Note 8

Dobrý den. Lze s tímto sklem telefon osadit zároveň krytem Spigen Rugged Armor Black Samsung Galaxy Note 8 (Kód: SP050g019n). Nebo je třeba zakoupit verzi CASE FRIENDLY? Nebo nelze ani jedno? Děkuji.

Je toto ochranne sklo pouzitelne aj s obalom Samsung EF-NN950P LED view?

dobrý den, nalepíme mi personál sklo přímo na telefon na prodejně ? (Jateční), Díky

Chcem sa len opytat ci ochranne sklo pokrýva cely dosplej telefonu aj zakrivene casti ?

Dobry den, ma sklo zaoblené strany nebo jake je nejlepsi vybrat je i jine v nabidce, proc musi byt cerne zabarvene? Na prodejně v Karlových Varech mi doporučili abych sklo na zaoblené telefony nekupoval, mam ted radeji zvolit fólii kterou mate v nabidce? A ta ma zaoblené strany? Dekuji za odpoved

Diskusia a poradňa k PanzerGlass Premium pre Samsung Galaxy Note 8 čierne (CaseFriendly)
Príslušenstvo pre PanzerGlass Premium pre Samsung Galaxy Note 8 čierne (CaseFriendly) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PanzerGlass Premium pro Samsung Galaxy Note8 černé (CaseFriendly). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PanzerGlass Premium für Samsung Galaxy Note 8 schwarz (CaseFriendly). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PanzerGlass Premium für Samsung Galaxy Note 8 schwarz (CaseFriendly). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PanzerGlass Premium Samsung Galaxy Note 8 fekete (CaseFriendly).
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií