AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

PanzerGlass Premium na Huawei P30 Pro čierne

Zobraziť katalóg
PanzerGlass Premium na Huawei P30 Pro čierne
4,3 10 hodnotení
Ochranné sklo na mobil Huawei P30 Pro, tvrdosť 9H, hrúbka 0.4 mm
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  PNZG258 Produktové číslo:  5336 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PanzerGlass Premium na Huawei P30 Pro čierne

Displej dotykového zariadenia sa eventuálne môže aj napriek maximálnej opatrnosti a pozornosti náhodne poškriabať, stačí na to akurát ho omylom zhodiť na zem. Na takéto prípady je pripravené ochranné sklo PanzerGlass Premium na Huawei P30 Pro čierne. Toto ochranné krycie sklo sa hodí na displej Huawei P30 Pro. Zásluhou tvrdosti 9H a hrúbky sklíčka 0,4 mm riadne kryje obrazovku zariadenia pred poškriabaním. Jeho vonkajšia povrchová úprava bráni zachytávaniu odtlačkov a šmúh. Vďaka ochrannému sklu PanzerGlass tak bude vaše zariadenie stále ako v bavlnke.

Podstatné vlastnosti ochranného skla PanzerGlass Premium na Huawei P30 Pro čierne

  • Ochranné sklo Huawei P30 Pro
  • Silnejšia ochrana oproti bežnej fólii
  • Citlivosť dotyku nie je aplikáciou tvrdeného skla nijako znížená
  • Má tvrdosť 9H
  • Hrúbka ochranného skla PanzerGlass je 0,4 mm
  • PanzerGlass Premium na Huawei P30 Pro čierne sa dá jednoducho aplikovať

Parametre a špecifikácia

Hrúbka skla
0,4 mm Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!

Vlastnosti a vyhotovenie

Hrúbka skla
0,4 mm Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na internetu jsem našla ochranné sklíčko pro objektiv Huawei P30, je velikost objektivu stejná jako u P30 Pro? A budete mít toto sklíčko v nabídce?Děkuji Vám za odpověď. Martina

Zdravím, funguje čtečka otisku prstu s tímto sklem?

Po týdnu používání ochranného skla se uprostřed displeje objevila skvrna podobná olejové skvrne. Asi je to v souvislosti s aplikací skla. Jak se jí zbavit?

Dobrý den, vím že u některých výrobců je možná reklamace při pádu telefonu a rozbití ochranného skla. Funguje i tohoto skla? Děkuji.

Píšem recenziu, a ked sa nezobrazila tak som sa velmi nahneval, je to bežné? Oplatí sa tu niečo recenzovať, či iba ak je to chválitebná recenzia? Velmi ma to zaujíma!

Dobrý den, je možné používat sklo s originálním pouzdrem od Huaweie nebo mi bude pouzdro tlačit sklo pryč ?

Ahoj. Nevsimli ste si problem s proximity senzorom ked mate toto sklo. Ze obcas to indikuje zakrytie vrchnej casti obrazovky? Aj ked tam nic zakryte nieje? Inac spigen uktrahybrid ho vytlaca toto sklo. Pekny den

Diskusia a poradňa k PanzerGlass Premium na Huawei P30 Pro čierne
Príslušenstvo pre PanzerGlass Premium na Huawei P30 Pro čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PanzerGlass Premium pro Huawei P30 Pro černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PanzerGlass Premium für Huawei P30 Pro Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PanzerGlass Premium für Huawei P30 Pro Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PanzerGlass Premium Huawei P30 Pro-hoz, fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií