Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

PanzerGlass pre Apple iPhone X Premium, Čierne

Zobraziť katalóg
PanzerGlass pre Apple iPhone X Premium, Čierne
4,5 12 hodnotení
Ochranné sklo – 0.4mm, ochrana displeja pred rozbitím a poškriabaním
Kód:  PNZG107 Produktové číslo:  2623 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PanzerGlass pre Apple iPhone X Premium, Čierne


Účinná ochrana displeja pred poškriabaním a nárazmi

PanzerGlass je tenké a vysoko odolné ochranné sklo s hrúbkou iba 0,4 mm v čiernom prevedení. Displeju vášho telefónu Apple iPhone X poskytne maximálnu ochranu pred poškodením. Toto sklo je totiž až 9× tvrdšie ako bežne dostupné ochranné sklá, a preto odolá aj poškriabaniu nožom, kľúčmi či inými ostrými predmetmi.


Zachová funkčnosť dotykového displeja

Sklo je úplne priehľadné a disponuje špeciálnym oleofóbnym povlakom, ktorý zabraňuje tvorbe odtlačkov prstov a zachytávaniu nečistôt. Samozrejmosťou je jednoduchá inštalácia na displej mobilného telefónu. PanzerGlass nezanecháva bubliny a drží veľmi pevne, vďaka vrstve silikónového lepidla na zadnej strane, pričom zachováva 100 % funkčnosť dotykovej vrstvy displeja.

Ochranné sklo pro iPhone 7

iphone

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre Apple iPhone X
  • Až 9× tvrdšie ako bežné ochranné sklá
  • Špeciálna oleofóbna vrstva brániaca tvorbe odtlačkov prstov
  • Hrúbka len 0,4 mm
  • Jednoduchá aplikácia

Parametre a špecifikácia

Hrúbka skla
0,4 mm Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!

Vlastnosti a vyhotovenie

Hrúbka skla
0,4 mm Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

si děláte srandu ochranné sklo za 1200KČ ?!!! na aliexpress.com stojí pár stovek

Inštalovali mi takéto sklo na Honor 8, tiež stálo bezmála 50€, no a poviem, nikdy som horšiu kúpu neurobil. Po týždni používania som ho musel odstrániť, kedže bolo cele dopraskané, ešte k tomu mi ten mobil nikdy nepadol. Nechápem ako sa mohlo to "nezničiteľné sklo", teda podľa predajcu, dolámať. Následne alli to istil za 2€ a nemá chybu. Síce nekĺže sa po tom natoľko prsť, ale za ten cenový rozdiel to stojí.

Dobry den, vela uzivatelov sa stazuje ze sklo je nepoužitelne kvoli tomu,ze sko su predne senzory na telefone tak sa pod skličko dostava prach . Niekde som ale cital, ze to vyrobca uz napravil a pridal lepidlo na tieto casti sklička . Je to pravda ? Nerad by som kupil tento produkt a nasledne ho musel reklamovat. Dakujem.

funguje pre uag monarch

Dobrý den, po nalepení skla (dělal jsem vše podle návodu) se mi na displeji ukázali velké bubliny. Po čase se odstraňovali, ale na levém horním rohu pořád není dolepené. Už nevím co s tím. Docela mě to deprimuje. Navíc k tomu, kdy je tam otvor pro ten horní repráček se mi dostává prach a usazuje se v otvorech pro kameru a diody pro Face ID. Při focení z přední kamery to už jde docela na fotografiích vidět, že tam něco překáží. Mám se zastavit na prodejně a sklo reklamovat nebo aby se na to aspoň podívali Vaši kolegové? Díky moc.

Dobrý den, budu si na iphone X pořizovat toto pouzdro https://www.alza.cz/iphone-x-kozeny-kryt-uhlove-sedy-d5114094.htm a chtěl bych se vás zeptat jestli si mohu s tímto pouzdrem pořídit toto sklo abych ho logicky mohl použít a nepřekáželo pouzdro a nebo si musim koupit tuto ořízlou verzi https://www.alza.cz/panzerglass-apple-iphone-x-cerne-casefriendly-d5118204.htm?o=1 Předem díky za odpověď

Muzu se zeptat, proc to mate pro cechy tak predrazene? Na alzashop.com stoji stejny produkt 30 EUR, na ebay se da koupit za $20 (stoji $9, postovne $11). Ale na ceske Alze stoji $54.

Kúpil som si 3 sklá na ebay za 1,5 usd, t.j. 100 násobne lacnejšie

Ještě byste mohli mít ten mobil, aby to bylo na co nalepit. Už jej mám objednaný dve týdny, kdy ho budu mít?

Diskusia a poradňa k PanzerGlass pre Apple iPhone X Premium, Čierne
Príslušenstvo pre PanzerGlass pre Apple iPhone X Premium, Čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PanzerGlass pro Apple iPhone X/XS Premium, Černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PanzerGlass für das Apple iPhone X Premium in Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PanzerGlass für das Apple iPhone X Premium in Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PanzerGlass Apple iPhone X Premium fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií