AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Parallels Desktop 17 for Mac (BOX)

Zobraziť katalóg
Parallels Desktop 17 for Mac (BOX)
5 3 hodnotení
Softvér na údržbu PC pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom macOS, spôsob licencovania: trvalá licencia, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti a pre firmy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ
Kód:  SWPR0001a Produktové číslo:  PD17BXEU

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Parallels Desktop 17 for Mac (BOX)

Udržujte váš počítač v top stave

Potrebujete spúšťať programy pre Windows, ktoré nemajú verziu pre Mac? Prechádzate z PC na Mac a potrebujete preniesť dáta? Potom je tu pre vás softvér Parallels Desktop 17. Zdieľajte súbory a priečinky, kopírujte a vkladajte obrázky a texty a preťahujte súbory, to všetko jednoducho bez nutnosti reštartovať. Grafické a na zdroje náročné aplikácie Windows bežia rýchlo a pritom nespomaľujú Mac. Spúšťajte aplikácie ako Microsoft Office, Visual Studio, SQL Server, PowerBI, AutoCAD, MetaTrader a tisíce ďalších. Hrajte na Macu svoje obľúbené klasické hry pre Windows.

Optimalizovaný výkon virtuálneho počítača Parallels Desktop 17

Parallels Desktop ktorý funguje na počítačoch Mac s čipom Intel a Apple M1. Zvoľte si prevažujúci spôsob, akým chcete využívať Windows (produktivita, hry, dizajn, testovanie softvéru, vývoj) a Parallels Desktop za vás optimalizuje nastavenie a výkon virtuálneho počítača. Parallels Desktop 17 je tiež pripravený pre najnovší MacOS 12 Monterey, takže vám umožní ľahko preťahovať text a obrázky do MacOS Monterey Quick Note z aplikácií Windows. Vo virtuálnom stroji Parallels Desktop môžete používať existujúcu inštaláciu Boot Camp.

Kľúčové vlastnosti softvéru pre virtuálny počítač Parallels Desktop 17

  • Softvér Parallels Desktop 17 na spúšťanie programov pre Windows na počítači Mac
  • Zdieľanie súborov a priečinkov, kopírovanie a vkladanie obrázkov a textov
  • Funguje na počítačoch Mac s čipom Intel a Apple M1
  • Optimalizuje nastavenia a výkon virtuálneho počítača
  • Pripravený pre najnovší MacOS 12 Monterey
  • Možnosť používať existujúcu inštaláciu Boot Camp
  • Optimalizované pre Windows 10 a MacOS Big Sur

Parallels Desktop 17 je optimalizovaný pre čip Apple M1

Softvér Parallels Desktop 17 bude bez problémov fungovať na akomkoľvek Macu. Je jedno, či ide o procesor Intel, alebo Apple M1. Táto verzia bolo vytvorená tak, aby došlo k rýchlejšiemu obnoveniu Windows, Linuxu a MacOS aj 6× rýchlejší grafický výkon OpenGL a bleskurýchle spúšťanie Windows na Macu s čipom Apple M1.

Podpora systému macOS Monterey

Optimalizácia pre najnovší macOS 12 Monterey so zlepšenou funkciou Drag-and-Drop vám umožní jednoduché prenášanie textu a obrázkov z aplikácií Windows do MacOS Monterey Quick Note.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre domácnosti, Pre firmy Hotovo!
Druh SW
Softvér na údržbu PC Hotovo!
Doručenie licenčného kľúča
Súčasť balenia Hotovo!
Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!
Spôsob licencovania
Trvalá licencia Hotovo!

Základné parametre

Určenie
Pre domácnosti, Pre firmy Hotovo!
Druh SW
Softvér na údržbu PC Hotovo!
Doručenie licenčného kľúča
Súčasť balenia Hotovo!

Typ licencie

Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!

Licencia

Spôsob licencovania
Trvalá licencia Hotovo!
Počet zariadení
1 Hotovo!
Počet PC/Mac
1 Hotovo!
Prenositeľnosť licencie
Nie Hotovo!
Zemepisné obmedzenie aktivácie
Iba v EÚ Hotovo!

Kompatibilita

Typ zariadenia
PC Hotovo!
Operačný systém
macOS Hotovo!
Spôsob inštalácie
Na stiahnutie (elektronicky) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Je možné stále využít licenci na verzi 17 ikdyž už je venku novější verze 18? Nikde jsem totiž nenašel stránku na stažení 17.

Dobrý den, potřebuji koupit Parallels Desktop Business Edition. Je tato verze? Pokud není, máte v nabídce takový produkt? Děkuji.

Dobrý den, je tato licence verze Standard nebo pro edition? ; Děkuji

Dobrý den, zakoupil jsem od vás Parallels 17, pro M1 a systém mi píše že mám aktivovat produkt, ale při zadávání product key se tam kód nevejde a nemůžu se nikde dohledat jak na to. Poradíte?

Dobrý den, rád bych se prosím zeptal, jestli je skutečně zaručeno, že mi na mém iMacu M1, když zakoupím Parallels, tak jestli mi budou fungovat všechny hry. Prostě jako kdybych měl Windows. Nebo je Parallels omezeno pouze na nějaké programy typu MS Office apod.? Případně je potřeba produkt každoročně obnovovat v rámci předplatného? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak nainstalovat licenci do macbooku air M1, když má jen dva C konektory?

Poprosil by som info, akú verziu tu ponúkate a ako je to s aktualizáciami ? Na stránke Parallels sú dve možnosti: ročný plán a trvalá licencia bez aktualizácii Odkaz do neznáma

Dobrý den. Chtěl jsem zakoupit Parallels 16 a najednou koukám ze je 17. je to novější verze? nebo v cem je výhodnější 17 ? dekuji vám moc. Michal

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda lze Parallels Desktop 17 nainstalovat na iPad Air 2022? V licenci jsou již Windows obsaženy?Děkuji za odpověď Ondřej

Diskusia a poradňa k Parallels Desktop 17 for Mac (BOX)
Príslušenstvo pre Parallels Desktop 17 for Mac (BOX) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parallels Desktop 17 for Mac, trvalá licence (BOX). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parallels Desktop 17 für Mac (BOX). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parallels Desktop 17 für Mac (BOX). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Parallels Desktop 17 for Mac, örök licenc (BOX).
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií