Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Parrot Airborne Cargo Travis

Zobraziť katalóg
Parrot Airborne Cargo Travis
Dron 4x vrtule, vhodný pre let v exteriéri aj interiéri, ovládanie cez Bluetooth Smart (dosah až 20 m), určené pre Apple iPhone, iPod Touch, iPad s iOS 7.1 alebo telefóny / tablety so systémom Android podporujúce Bluetooth 4.0, odporúčaný vek od 14 rokov
Kód:  FTBA008a4 Produktové číslo:  PF723304AA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Parrot Airborne Cargo Travis

Kvadrikoptéra Parrot Airborne je luxusne spracovaná lietajúca hračka, ktorá poteší deti aj dospelých a je určená ako na lietanie v exteriéri, tak aj v interiéri. Táto kvadrikoptéra dokáže lietať maximálnou rýchlosťou 18 km/h a ovláda sa z vášho zariadenia Apple iPod, Apple iPhone, Apple iPad alebo z telefónov s operačným systémom Google Android, s ktorým komunikuje pomocou Bluetooth. Na prípravu k letu stačí jediné - stiahnuť si zadarmo aplikáciu FreeFlight 3 na AppStore alebo na Google Play.

Na displeji vášho zariadenia sa pri lete bude premietať obraz zo zabudovanej kamery, ktorá je namierená vertikálne nadol. Okrem zlepšenia navigácie pri pristávaní ju môžete využiť na vyhotovenie fotografií z výšky. Snímky sú ukladané do 1GB pamäte. Parrot Airborne Cargo sú schopné niesť hračku pilota alebo iný miniatúrny diel stavebnice.

3-osový akcelerometer a gyroskop analyzujú každý pohyb a náklon modelu a autopilot neustále vyrovnáva jeho pozíciu. Parrot Airborne zvládne tiež svižné triky ako pretočenie o 90° alebo 180°, okamžité zrýchlenie a rýchlu zmenu smeru doprava a doľava jednoduchým prejdením prsta po displeji. Výkonné vrtule chránia polyamidové telo, nemusíte sa tak obávať ich zničeniu pri náraze.

Parametre a špecifikácie:

Maximálna rýchlosť:
18 km/h

Životnosť batérie:
9 minút bez trupu
Rýchle nabíjanie za 25 minút (s 2,6A nabíjačkou, nie je súčasťou dodávky)

Povinnosti, ktoré musia byť dodržané pri obsluhe dronov, nájdete tu.

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Mobilom Hotovo!
Dĺžka nabíjania
24,51 min Hotovo!

Let

Ovládanie
Mobilom Hotovo!

Batéria

Dĺžka nabíjania
24,51 min Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chybí mi tu taková drobnost.. Napájení?

Diskusia a poradňa k Parrot Airborne Cargo Travis
Príslušenstvo pre Parrot Airborne Cargo Travis Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Airborne Cargo Travis. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot Airborne Cargo Travis. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot Airborne Cargo Travis. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Parrot Airborne Cargo Travis.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií