Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand + GPS

Zobraziť katalóg
Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand + GPS
2,0 2 hodnotení
Dron - Kvadrikoptéra, odporúčaný vek od 14 rokov, štvorvrtulová s kamerou 720p, ovládanie cez WiFi (dosah až 50 m), určené pre Apple iPhone, iPod Touch, iPad alebo telefóny so systémom OS Android, batérie s kapacitou 1000mAh
Kód:  PR101m Produktové číslo:  PF721880BI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand + GPS Predaj skončil

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand + GPS

Opäť niečo navyše! Kvadrikoptéra Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand + GPS je vylepšený model veľmi obľúbenej hračky pre deti i dospelákov, ktorí si radi hrajú so všetkým, čo lieta. Vhodná je pre začiatočníkov i pokročilých. Vďaka automatickej stabilizácii podporenej 3osým gyroskopom, sa kvadrikoptéra ovláda veľmi ľahko. Navyše nielenže lieta, ale zároveň umožňuje priebeh letu nahrávať.

Video priamo z kokpitu

Vďaka integrovanej kamere so širokouhlým 92 ° objektívom uvidíte urobené snímky priamo vo vašom smartphone alebo tablete, odkiaľ ich môžete rovno zdieľať napr. na YouTube a podeliť sa tak o zážitky s priateľmi alebo si ich môžete uložiť priamo na USB flash disk. Videá sú vo formáte H264 a obrázky sa ukladajú do JPEG súborov. Lietací model sa ovláda pomocou naklonenia vášho chytrého zariadenia.

Bohaté letové funkcie

Okrem známych funkcií ako je HD video 720p priamo streamované do zariadenia, z ktorého stroj šoférujete, ovládanie cez WiFi s dosahom až 50 m, funkcia autopilota (umožňujúca vzlet a pristátie aj menej skúseným pilotom), prichádza novinka známa z veľkých lietajúcich strojov - tzv. "fligth recorder", u nás známa ako "čierna skrinka". Toto rozšírenie umožňuje ovládanie podľa mapy, návrat "domov" podľa prvej zaznamenanej GPS súradnice, záznam všetkých detailov a videí až z 2 hodín letu, 3D vizualizácie letu na mape AR.Drone Akadémie.

Odolné prevedenie

Samozrejmosťou, je robustná konštrukcia. Pre prípadné pády je model kvadrikoptéry vybavený odolným telom tvorený nosným krížom spevneným karbónom, veľmi kvalitnými plastovými dielmi s 30% nylonovými vláknami. Prípadné nárazy redukuje penová izolácia, ktorá chráni hlavne vnútorné diely a ochranný kryt z EPP. Medzi veľké prednosti patrí aj plná opraviteľnosť, a to vďaka dostupným náhradným dielom.

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Mobilom Hotovo!
Letové funkcie
GPS Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Obsah balenia
Dron, Batéria do drona Hotovo!

Let

Ovládanie
Mobilom Hotovo!
Letové funkcie
GPS Hotovo!

Kamera

Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!

Batéria

Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron, Batéria do drona Hotovo!
Poznámka:
» Všetky drony s GPS

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Naozaj to vydrží lietať 2 hodiny v kuse? Lebo tak sa to píše v špecifikáciách.

Diskusia a poradňa k Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand + GPS
Príslušenstvo pre Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand + GPS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand + GPS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand + GPS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand + GPS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand + GPS.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií