PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Parrot Bebop Skycontroller 2 + VR okuliare

Zobraziť katalóg
Parrot Bebop Skycontroller 2 + VR okuliare
Ovládač – pre Parrot Bebop
Kód:  FTBA009h2 Produktové číslo:  PF725027AA
Parrot Bebop Skycontroller 2 + VR okuliare Predaj skončil

Parrot Bebop Skycontroller 2 + VR okuliare

Patríte medzi šťastných vlastníkov špičkových dronov Parrot Disco alebo Parrot Bepop 2? Potom stavte na tento jedinečný balík a vyťažte z užívania svojich dronov maximum. Použite svoj smartfón a pripojte kompaktný diaľkový ovládač. Zadajte nový letový smer a sledujte na videu s vysokým rozlíšením let svojho Parrot-a. Nasaďte si zástupcu najnovšej generácie okuliarov pre virtuálnu realitu a pozrite sa na nebo z takej perspektívy, ku ktorej by ste sa za normálnych okolností nikdy nedostali. Položte svoj smartfón priamo dovnútra okuliarov a dostaňte sa k samotnému srdcu obrazu. Efektívny dizajn a praktické rozmery umožnia ovládač aj okuliare zbaliť aj do toho najmenšieho batôžku, vďaka čomu ich môžete vziať so sebou kamkoľvek.

Kľúčové vlastnosti

  • Efektívny dizajn
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť
  • Rozsah až 2 km
  • Precízne pilotovanie
  • Pohlcujúci pohľad na let

Staňte sa špičkovým pilotom

Špeciálny kompaktný ovládač Parrot Skycontroller 2 garantuje absolútnu presnosť pilotáže. Radi fotíte? Dávate prednosť výške či rýchlosti letu? Či už sú vaše preferencie akékoľvek, Parrot Skycontroller 2 umožní jednoducho konfigurovať ovládacie prvky presne podľa vašich predstáv. Aktivujte stlačením tlačidla FreeFlight a vyrazte s pomocou mobilnej aplikácie preskúmať každú medzeru, ktorá vám príde do cesty!

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Proč to nabízíte za 30 tisíc když si to může každý objednat officiálně od Parrot s dopravou zdarma do České republiky za 20 tisíc (800€). Prosím snižte tu cenu dekuji

Dobrý den prosím Vás jsou tyto brýle kompatibilní s dronem? Přesněji s modelem Syma X8W? Děkuji B.

Můžete mi dělit, jaký je rozdíl mezi Parrot FPV brýle+Skycontroller za 7 999,- Kč a Parrot Skycontroller 2 + VR brýle za 9 999,- Kč? V popisu zboží jsem žádný rozdíl neshledal. Děkuji, František Kvasnička

Diskusia a poradňa k Parrot Bebop Skycontroller 2 + VR okuliare
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Bebop Skycontroller 2 + VR brýle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot Bebop Skycontroller 2 + VR Brille. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot Bebop Skycontroller 2 + VR Brille. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Parrot Bebop Skycontroller 2 + VR szemüveg.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií