Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Parrot Jumping Race Jett

Zobraziť katalóg
Parrot Jumping Race Jett
4,0 2 hodnotení
Dron 2x bicykle, kamera VGA 640x480, ovládanie cez Wi-Fi (dosah až 50 m), určené pre Apple iPhone, iPod Touch, iPad s iOS 7.1 alebo telefóny/tablety so systémom Android podporujúce Wi-Fi 5GHz, pamäť 4GB, odporúčaný vek od 14 rokov
Kód:  FTBA005n Produktové číslo:  PF724305AA

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Parrot Jumping Race Jett

Verte, že tento Smart Drone Parrot Jumping Race Jett nie je len ďalšou hračkou, ktorou by ste mohli urobiť radosť svojim deťom. Tento dron je niečo viac: je to pozemný robot, je to záznamové zariadenie, je to skokan so schopnosťami akrobata, rodený pretekár a tiež je to nástroj, ktorý umožní nielen deťom, ale aj dospelým prežívať jedinečné okamihy zábavy. Svoj stroj ovládnete jednoduchým poklepaním prsta na displeji telefónu či tabletu prostredníctvom aplikácie FreeFlight 3, dostupnej pre zariadenia s Androidom alebo iOS podporujúcim Wi-Fi 2,4 alebo 5 GHz.

Kľúčové vlastnosti

  • Pozemný robot pilotovaný šikovným zariadením s Androidom alebo iOS
  • Ovládanie cez Wi-Fi (dosah až 50 m)
  • Integrovaná kamera s rozlíšením 640 × 480 pixelov
  • Vstavaný mikrofón a reproduktor umožňuje obojstrannú komunikáciu na diaľku
  • Vnútorná 4 GB pamäť na ukladanie záznamov
  • Odpružený systém pre skoky do výšky až 75 cm
  • Dve široké kolesá pre každý povrch

Nič pre vás nebude prekážkou

Do pohybu tento inteligentný dron uvádzajú dve extra široké kolesá s perfektným ťahom, ktoré sa prispôsobia rôznym štýlom riadenia rovnako ako širokej škále povrchov, a to aj pri zachovaní maximálnej úrovne stability a rýchlosti, ktorú vo svojom maxime dosahuje 13 km/h. Každé koleso je poháňané vlastným motorčekom, takže o úchvatné jazdné vlastnosti je skvele postarané a vy si môžete užiť napätie pri prekonávaní všetkých predstaviteľných prekážok.

Nič vás nezastaví s jedinečným odpruženým systémom, vďaka ktorému budete hravo prekonávať prekážky vysoké až 75 cm. Tu ale jeho schopnosti ani zďaleka nekončia. Dron má naprogramovaných niekoľko akrobatických kúskov, môže sa otáčať dokola, skákať alebo sa otočiť hore nohami. Pokiaľ vám to ale bude málo, jednoducho si naprogramujte vlastné sekvencie pohybov.

Široké možnosti zábavy

O záznam všetkých dobrodružstiev s týmto novým spoločníkom sa postará širokouhlá kamera, prostredníctvom ktorej na diaľku pomocou živého prenosu zaobstaráte skvelé fotografie aj videá v rozlíšení 640 × 480 pixelov, ktoré sú ukladané na 4 GB vnútornú pamäť. Skrze vstavaný mikrofón môžete prežiť prostredie, v ktorom sa práve vozítko nachádza, na vlastné uši a ak budete chcieť nadviazať kontakt s neznámymi cudzincami, využijete k tomu vstavaný reproduktor, ktorý sa postará o to, že vás bude počuť.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak dlouho vydrží v plném používání baterie

Diskusia a poradňa k Parrot Jumping Race Jett
Príslušenstvo pre Parrot Jumping Race Jett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Jumping Race Jett. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot Springen Rennen Jett. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot Springen Rennen Jett. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Parrot Jumping Race Jett.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií