Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Pasivní chladič na chipset Noctua NC-U6

Zobraziť katalóg
Pasivní chladič na chipset Noctua NC-U6
Chladič pasivní Noctua NC-U6, na chipset
Kód:  CT255p
Pasivní chladič na chipset Noctua NC-U6 Predaj skončil

Pasivní chladič na chipset Noctua NC-U6

Pasívny chladič s dvoma heatpipe trubicami je určený pre chladenie čipsetu Northbridge.Chladič je tvorený z medi a hliníka.Vďaka univerzálnemu uchyteniu ho možno pripevniť takmer na akúkoľvek základnú dosku.

Technológia heatpipe je založená na princípe uzatvorenej trubice, kde na jej "teplom" konci je kvapalina s nízkym bodom varu, ktorá sa zahrievaním začína vyparovať av plynnom skupenstve stúpa na "chladný" koniec, kde kondenzuje a po stenách trubice sa vracia v kvapalnom skupenstve späť .Pri ohreve kvapaliny je odpadové teplo z čipu použité na zmenu skupenstva a tá potom v podobe horúcej pary putuje na opačný koniec, ktorý je nutné chladiť na teplotu pri ktorej pára skondenzuje.Oproti klasickej konvencii ponúka teda technológia HeatPipe vyššiu účinnosť prenosu tepla, ale len za predpokladu dostatočného teplotného rozdielu oboch koncov trubice a jej správnej orientácie.

Materiál:

Parametre a špecifikácie:
Meď / Hliník

Rozmery:

85 x 70 x 33 mm

Hmotnosť:
130 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pasivní chladič na chipset Noctua NC-U6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pasivní chladič na chipset Noctua NC-U6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pasivní chladič na chipset Noctua NC-U6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pasivní chladič na chipset Noctua NC-U6.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií