Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Patriot Supersonic Rage XT 32GB

Zobraziť katalóg
Patriot Supersonic Rage XT 32GB
4,8 114 hodnotení
USB kľúč USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A, kapacita 32 GB, rýchlosť zápisu až 50 MB/s, rýchlosť čítania až 180 MB/s, odolný, štýlový, vodoodolný, s vysúvacím konektorom, pogumovaný, čierna farba
Kód:  DP736o Produktové číslo:  PEF32GSRUSB

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Patriot Supersonic Rage XT 32GB

Extrémne rýchly pamäťový flashdisk značky Patriot s kapacitou 32 GB s moderným rozhraním USB 3.0 a v štýlovom čierno-modrom gumovom púzdre, ktoré je odolné voči vode a nárazu. Tento flashdisk je ideálny pre časté prenosy veľkých objemov dát, kde iste príde vhod extra rýchly zápis dosahujúci 50 MB/s. Ani rýchlosť čítania nezaostáva a chváli sa až 180MB/s. Disk je určený pre vysokorýchlostné rozhranie USB 3.0, ktoré dosahuje až 10x vyššej prenosovej rýchlosti, ale je samozrejme spätne kompatibilné so štandardným USB 2.0.

Parametre a špecifikácie:

Kapacita:
32 GB

Rýchlosť:
Zápis: až 50 MB/s
Čítanie: až 180 MB/s

Rozhranie:
USB 3.0 (USB 2.0)

Kompatibilné OS:
Microsoft Windows 7/Vista/XP/2000/ME
Linux 2.4 a novšie
Mac OS9/X a novšie

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!
Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
Konektor
USB-A Hotovo!
Rýchlosť čítania
180 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
50 MB/s Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
Konektor
USB-A Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť čítania
180 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
50 MB/s Hotovo!

Spracovanie a funkcie

Materiál
Guma Hotovo!
Vyhotovenie
Odolný, Vodoodolný, Vysúvací Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
21,8 mm Hotovo!
Výška
11 mm Hotovo!
Dĺžka
53 mm Hotovo!
Hmotnosť
11 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky USB kľúče 3.0
» Všetky USB kľúče 32 GB
» Všetky USB kľúče na kľúčenku a vtipné USB kľúče

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, zakúpil som si toto USB Patriot Supersonic Rage XT 32 GB. (Dnes mi ho kuriér priniesol). Uvádza sa rýchlosť zápisu až 50 MB/s a na kľúč mi zapisuje súbory od 8 MB/s do 16 MB/s. Notebook mám nový HP (cca 1 rok), je výkonný, USB 3.0, ale prenos je pomalý. Mám ho kvôli prenosu väčších súborov. Viete v čom môže byť chyba? Ďakujem za odpoveď. Patrik Valo

Koupil jsem si model s 32GB, ale když ho dám do Notebooku ukazuje to jen 28,8GB. Je to chyba v mém počítači nebo s flash diskem?

Dobrý den, je flash disk Patriot Supersonic Rage XT kompaktibilní s Panasonic smart TV a půjdou tak bez problému přehrávat uložené filmy na ní? Díky

Zdravím, je u tohoto flash disku normální stav, že vysunutý USB konektor mírně lítá do všech stran? Zkouším jiné flashky, co mám po ruce a u všech se ani nehne.

Odkaz na web výrobce je nefunkční. Správný (dnes) je tento: Odkaz do neznáma Disk je použitelný v počítačích s těmito operačními systémy: Windows® 8, Windows® 7, Windows Vista®, Windows XP®, Windows 2000®, Windows® ME, Linux 2.4 and later, Mac® OS9, X (viz Odkaz do neznáma Zajímavé je, že výrobce poskytuje záruku v délce trvání 3 roky, ALZA uvádí dokonce 5 let :-).

Je tento flash disk kompatibilní s windwos 10? popřípadně opravte udané parametry

Dobrý den, chci se zeptat, zda Patriot Supersonic Rage XT 32GB (https://www.alza.cz/patriot-xporter-xt-rage-8gb-d180049.htm) je kompatibilní také na USB 2.0 stejně jako Patriot Xporter XT Rage 8GB (https://www.alza.cz/patriot-xporter-xt-rage-8gb-d180049.htm), který již není v prodeji.

jak velkej soubor na nej muzu nahrat? (zvladne treba film o velikosti 5GB? ) dekuji

Diskusia a poradňa k Patriot Supersonic Rage XT 32GB
Príslušenstvo pre Patriot Supersonic Rage XT 32GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Patriot Supersonic Rage XT 32GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Flash Drive Patriot Supersonic Rage XT 32 Gigabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Flash Drive Patriot Supersonic Rage XT 32 Gigabyte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Patriot Supersonic Rage XT 32GB.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií