Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Peak Design Everyday Tote – 20 L – Charcoal (tmavosivá)

Zobraziť katalóg
Peak Design Everyday Tote – 20 L – Charcoal (tmavosivá)
Fototaška – priehradka na notebook alebo tablet s uhlopriečkou 15", odolnosť voči dažďu
Kód:  PD00044 Produktové číslo:  855110003829 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Peak Design Everyday Tote – 20 L – Charcoal (tmavosivá) Predaj skončil

Peak Design Everyday Tote – 20 L – Charcoal (tmavosivá)


Kompaktná fototaška Peak Design Everyday Tote Charcoal je určená predovšetkým pre fotografov a cestovateľov. Je pripravená chrániť, organizovať a poskytovať bleskurýchly prístup k vášmu fotografickému vybaveniu, notebooku, tabletu a ďalším osobným veciam. Taška je vyrobená z impregnovaného (voskovaného) nylonu 400D, ktorý sa vyznačuje základnou odolnosťou voči poveternostným vplyvom. Myslené bolo aj na detaily, a preto je predná strana tašky lemovaná bavlneným prúžkom a zdobená koženými prvkami. 

Kľúčové vlastnosti fototašky Peak Design Everyday Tote Charcoal

  • Tri spôsoby nosenia – v ruke, cez rameno alebo ako batoh
  • Dve bočné vrecká pre rýchly prístup k uloženým veciam
  • Flexibilné priečky FlexFold umožnia prispôsobenie vnútorného priestoru
  • Priehradka na notebook a tablet
  • Odolnosť voči poveternostným vplyvom
  • Spĺňa štandard pre príručnú batožinu

Prispôsobiteľný vnútorný priestor

To najdôležitejšie sa však skrýva vo vnútri tašky. Dve oddeliteľné flexibilné priečky FlexFold vám umožnia usporiadanie Everyday Tote presne podľa vašich potrieb. Bez problémov tak pojme vašu zrkadlovku aj s objektívom, notebook alebo tablet do uhlopriečky s veľkosťou 15". Iste oceníte aj dva bočné zipsy, vďaka ktorým pohodlne vyberiete fotoaparát, aj keď budete mať tašku na ramene. Samozrejmosťou je nespočetné množstvo rôznych vreciek a priehradok pre rôzne príslušenstvo a osobné veci. Vonkajšie vrecko pojme rôzne drobnosti a predmety s veľkosťou napr. fľaše s vodou. Veľkosť tašky je tiež prispôsobená pre fanúšikov dronov – zmestia sa do nej Drone veľkosti DJI Mavic alebo DJI Spark. 

S Peak Design Everyday Tote môžete aj do lietadla

Silný magnet zaisťuje bezpečné uzatvorenie hlavného priestoru a zároveň umožňuje ľahký a rýchly prístup. Vhod príde aj dodávaná kotvička, ktorú pripevníte na kľúče a potom následne na špeciálny popruh v taške, vďaka tomu budete mať kľúče vždy po ruke a už ich nebudete musieť zakaždým hľadať. Iste oceníte aj to, že Everday Tote spĺňa rozmery palubnej batožiny a bez problémov sa zmestí pod sedačku v lietadle. Možno ju tak bez obáv používať aj pri leteckej preprave. 

Peak Design Everyday Tote v tmavosivom vyhotovení možno nosiť ako v ruke, tak aj cez rameno alebo dokonca aj ako batoh. Flexibilné popruhy vám umožnia jednoduchú zmenu spôsobu prenášania. Nechýba ani možnosť tašku pripevniť na držadlo kufra pre jednoduchší transport.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre digitálne zrkadlovky Hotovo!
Vonkajšia výška
40 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
20 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
30 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,09 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre digitálne zrkadlovky Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška
40 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
20 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
30 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,09 kg Hotovo!

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška
32 cm Hotovo!
Vnútorná šírka
22 cm Hotovo!
Vnútorná hĺbka
2 cm Hotovo!

Vlastnosti

Užitočné vlastnosti
Odolnosť voči dažďu, Malé vrecká na batérie, pamäťové karty a pod., Priehradka na notebook či tablet, Možnosť zmeny usporiadania vnútorného priestoru, Možnosť vloženia statívu Hotovo!
Uhlopriečka notebooku/tabletu
13–15" Hotovo!

Vlastnosti

Užitočné vlastnosti
Odolnosť voči dažďu, Držiak na statív, Puzdro na fľašu, Malé vrecká na batérie, pamäťové karty a pod., Priehradka na notebook/tablet Hotovo!
Uhlopriečka notebooku/tabletu
13–15" Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky fototašky
» Všetky fotobatohy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Peak Design Everyday Tote – 20 L – Charcoal (tmavosivá) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Peak Design Everyday Tote - 20L - Charcoal (tmavě šedá). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tasche Peak Design Everyday Tote - 20L - Dunkelgrau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tasche Peak Design Everyday Tote - 20L - Dunkelgrau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Peak Design Everyday Tote - 20L - Faszén (sötétszürke).
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií