Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Peak Design Micro Plate

Zobraziť katalóg
Peak Design Micro Plate
Príslušenstvo – rýchloupínacia doštička
Kód:  PED2020 Produktové číslo:  PL-M1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Peak Design Micro Plate Predaj skončil

Peak Design Micro Plate

Peak Design prichádza na trh s najsofistikovanejšou rýchloupínacou doštičkou. Model Micro Plate je kompatibilný so všetkými typmi a veľkosťami zrkadlových fotoaparátov. Na prvý pohľad upúta svojou jasne červenou, odolnou podložku proti prekrúteniu pri jej pripevňovaní, ktoré produktom Peak Design dodávajú ich osobitý štýl. Doštička je zhotovená z eloxovaného hliníku obrobeného na CNC stroji. Jej hladký povrch zaručuje jednoduché a presné pripevnenie na hlavu statívu. Celoživotná záruka a vysokokvalitný a odolný materiál ju predurčujú na dlhodobé a bezproblémové používanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Odolná voči poškriabaniu a poveternostným vplyvom
  • Kompatibilná so všetkými typmi a veľkosťami zrkadlových fotoaparátov
  • D-skrutka pre jednoduché pripojenie k zariadeniu
  • Pre maximálne utiahnutie je možné použiť šesťhranný kľúč
  • Vysoko kvalitný hliníkový materiál
  • Doživotná záruka
 
Poznámka:
» Všetky statívové doštičky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Peak Design MICRO Plate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zubehör Peak Design MICRO Platte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zubehör Peak Design MICRO Platte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Peak Design MICRO Plate.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií