Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

PENTAX RICOH GR

Zobraziť katalóg
PENTAX RICOH GR
5 2 hodnotení
Digitálny fotoaparát s vlastnosťami digitálnej zrkadlovky, CMOS APS-C s 16.2Mpx, stabilizátor, objektív širokouhlý 28mm, Li-ion, svetlosť F2.8-16, 3 "LCD, FullHD video, SD/SDHC, SDXC a Eye-Fi kartami (X2 serie ), micro HDMI, USB
Kód:  OX192 Produktové číslo:  175744

PENTAX RICOH GR

RICOH GR reprezentuje kompakt pre fotografických expertov žiadajúcich úroveň digitálnej zrkadlovky, avšak s oveľa menšími rozmermi než sú bežné modely. Nepotrebuje žiadne výmenné objektívy, pretože vlastný 28mm širokouhlý objektív s vynikajúcou priepustnosťou svetla aj s veľmi silnou clonou na slnkom zaliate scény. S 9lamelovou membránou vytvára objektív prirodzený Bokeh efekt. Šasi zo zliatiny hliníka je ľahké aj dostatočne tuhé.

Obraz privádza na 16-megapixelový snímač formátu APS-C zabudovaný do jedného z najmenších fotoaparátov tejto triedy. Získate s ním cenné vlastnosti v podobe nízkeho šumu aj pri nízkom osvetlení, kontrast bez kompromisu a presné farby. Bezfiltrovej anti-aliasing produkuje extrémne rozlíšenie, farebne bohatý obraz s hĺbkou a krásny Bokeh. Funkcia chromatická kompenzácia moiré minimalizuje vlnité moiré a skreslenie obrazu.

Pokročilý GR ENGINE V má vysokú citlivosť s minimálnymi stratami snímaného obrazu. Jeho výkon sa odrazil na rýchlom štarte, autofokusom za 0,2 sekundy a v kontinuálnom režime zaznamená 4 snímky za sekundu. Dokáže robiť aj Full HD video sa nastavovanou frekvenciou až 30 fps. Pre ukladanie sú podporované karty formátu SD, SDHC a SDXC. S kartou zodpovedajúce štandardu Eye-Fi možno cez bezdrôtové WiFi prenášať fotografie.

Parametre a špecifikácia

Minimálny čas uzávierky
1/3 920 s Hotovo!

Snímač

Minimálny čas uzávierky
1/3 920 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
29,4 s Hotovo!
Maximálne ISO
25 600 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
28 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/2,8 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/16 Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Vnútorná pamäť
54 MB (0,05 GB) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
290 snímok Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, USB kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PENTAX RICOH GR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PENTAX RICOH GR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PENTAX RICOH GR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PENTAX RICOH GR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PENTAX RICOH GR.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií