Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

PENTAX RICOH WG-M1 čierna

Zobraziť katalóg
PENTAX RICOH WG-M1 čierna
4,7 6 hodnotení
Kamera vhodná pre extrémne športy, 1080p, vodoodolná (10 m), nárazuvzdorná (2 m) fotoaparát 14 Mpx, Li-Ion batéria, WiFi, HDMI, USB
Kód:  OX191o1b Produktové číslo:  08272

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PENTAX RICOH WG-M1 čierna Predaj skončil

PENTAX RICOH WG-M1 čierna

Zachytí vaše jedinečné zážitky

PENTAX RICOH WG-M1 je kompaktná a veľmi ľahká kamera vhodná pre extrémne športy. Umožní vám nakrútiť aj odfotiť vaše jedinečné zážitky na súši i pod vodou vo vysokej FullHD kvalite. CMOS snímač s rozlíšením 14 Mpx umožní zaobstarať kvalitné fotografie a vďaka slušnému uhlu záberu až 170° vám nič neutečie ani pri nakrúcaní videa. Kamera má integrovaný stereo mikrofón, HDMI a USB konektor. Wifi rozhranie vám umožní ovládať kameru prostredníctvom vášho smartfónu. Pre záznam dát kamera podporuje SD a SDHC karty.

Pod vodou ako doma

Nespornou výhodou kamery PENTAX RICOH WG-M1 je určite to, že pre nakrúcanie pod vodou nie je potrebný žiadny ďalší vodotesný kryt ako je to u väčšiny kamier tejto kategórie. Stačí len nasadiť podvodnú ochranu šošovky a môžete sa s kamerou potápať až do hĺbky 10 m. Bez nutnosti použiť ďalší obal bude kvalita zaznamenávaného zvuku za každých podmienok ďaleko lepšia.

Funkčný, pritom odolný dizajn

Kamera je prispôsobená použitiu v extrémnych podmienkach. Tomu zodpovedá konštrukcia tela, ktorá je nárazuvzdorná až do výšky 2 m. Odolný LCD displej s veľkosťou 1,5" slúži na rýchle prezeranie fotiek a záberov priamo v teréne. Ovládanie je realizované veľkými tlačidlami, takže nie je problém kameru ovládať napríklad v rukaviciach. Na spodnej strane je umiestnený klasický závit na statív, vďaka ktorému je možné kameru pripevniť pomocou ďalšieho príslušenstva takmer kamkoľvek.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PENTAX RICOH WG-M1 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RICOH WG-M1 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PENTAX RICOH WG-M1 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PENTAX RICOH WG-M1 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PENTAX RICOH WG-M1 fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií