Perenio IONIC SHIELDS™

Zobraziť katalóg
Perenio IONIC SHIELDS™
Iontový difuzér – iónový difuzér, ionizuje miestnosť až 20m2, CoV kapsuly s iónovou náplňou, obsahuje látku na báze solí Mg, K, Au, Pt, Zn, laboratórne testované, lekárske zariadenie triedy I, ničí membrány koronavírusov, až 6 hodín na jedno nabitie, Li-Ion batéria
Kód:  PERCV475 Produktové číslo:  PEWOW01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Perenio IONIC SHIELDS™ Predaj skončil

Perenio IONIC SHIELDS™

Iónový difuzér Perenio IONIC SHIELDS™ s CoV kapsulou PEWOW01

Iónový difuzér Perenio IONIC SHIELDS™ nájde neoceniteľné uplatnenie pri použití v uzavretých priestoroch. Veľmi efektívne a účinne pôsobí proti chorobám, ktoré sú spôsobené známymi koronavírusmi vrátane SARS-CoV-2. Behom pár chvíľ Perenio IONIC SHIELDS™ zaistí čistý a zdravý vzduch. Zariadenie funguje až 6 hodín na jedno nabitie a nabíjanie je zabezpečené cez USB-C konektor.

Ako pôsobia ióny na ľudí?

Iónový difuzér Perenio IONIC SHIELDS™ disponuje CoV kapsulou s iónovou látkou, ktorá do ovzdušia uvoľňuje ióny horčíka, draslíka, zinku a platiny. Tie preukázateľne nabúravajú štruktúru vírusov v ovzduší. Ióny horčíka sú nevyhnutné pre syntézu a realizáciu funkcií ATP a pre viac ako 600 enzymatických reakcií. Zinok je súčasťou 7200 enzýmov, ktoré sú dôležité pre rast a nevyhnutné pre imunitný systém. Udržiavanie rovnováhy tekutín a elektrolytov perfektne zvládne draslík, ktorý je hlavným intracelulárnym iónom. Platina navyše vykazuje vysokú inhibičnú a deštrukčnú aktivitu voči mikróbom a vírusom.

Emitované ióny difuzéra Perenio IONIC SHIELDS™ zvládnu zničiť vírus

Súčasťou iónového difuzéra Perenio IONIC SHIELDS™ sú emitované ióny, ktoré sú opatrené dostatočne vysokou kinetickou energiou. Vďaka tomu dokážu zničiť kladne nabitý vonkajší obal membrány a záporne nabitú RNA pri vírusoch. Výsledkom je perfektne čisté prostredie u vás doma či v kancelárii.

Účinná bipolárna ionizačná technológia zaistí čistý vzduch bez koronavírusov

Súčasťou iónového difuzéra Perenio IONIC SHIELDS™ je CoV kapsula, ktorá má 2 zásobníky. Tieto zásobníky sú naplnené iónovou látkou na báze solí Mg, K, Au, Pt, Zn, vďaka čomu vytvárajú anódu a katódu. Na anódu a katódu sa privádza napätie 14 kV s výkonom 10 W a následne sa eliminujú ióny vybraných chemických prvkov. Tie zničia koronavírusy, takže výsledkom bude čistejší vzduch.

Pozitívny vplyv iónového difuzéra Perenio IONIC SHIELDS™

Účinnosť a bezpečnosť iónového difuzéra Perenio IONIC SHIELDS™ je preukázaná laboratórnymi testami a klinickými hodnoteniami. Navyše je 100 % bezpečná pre ľudí a pozitívny účinok má tiež pre vašich domácich maznáčikov. Čističku Perenio IONIC SHIELDS™ môžete bez obáv používať neobmedzene dlho, pretože neobsahuje ozón ani UV žiarenie.

Iónový difuzér Perenio IONIC SHIELDS™ pokryje miestnosti do veľkosti až 20 m2

Iónový difuzér Perenio IONIC SHIELDS™ je ideálny pre miestnosti s veľkosťou 20 m2. Ak však potrebujete difuzér využiť na väčšie priestory, nie je nič jednoduchšie, než využiť viac produktov. Difuzér postavte zhruba 3 metre od seba. Vďaka tomu získate perfektnú sieť na ionizáciu väčších priestorov. Iónový difuzér Perenio IONIC SHIELDS™ sa hodí nielen do kancelárií,ale aj do reštaurácií, otvorených priestorov či skladov a výrobných hál.

Kompaktné rozmery iónového difuzéra Perenio IONIC SHIELDS™

Iónový difuzér Perenio IONIC SHIELDS™ vyniká svojimi kompaktnými rozmermi, iba 8 × 14 × 8 cm a veľmi ľahkou konštrukciou s hmotnosťou 0,1 kg, vďaka ktorej si ju môžete vziať naozaj kamkoľvek. Využiť ju môžete nielen po ceste do práce v taxíku, ale aj na porade, v škole či v blízkosti vašich najmilších. S pomocou difúzera Perenio IONICSHIELDS™ zaistíte perfektné prostredie nielen pre vás, ale aj pre vašich blízkych.

Hlavné prednosti iónového difuzéra Perenio IONIC SHIELDS™

  • Iónový difuzér Perenio IONIC SHIELDS™ zabraňuje ochoreniam spôsobeným koronavírusmi
  • Ionizačná technológia s dosahom 2 m2
  • Na jedno nabitie vydrží 6 hodín prevádzky
  • Vhodné na každodenné použitie
  • Difuzér zvládne ionizovať miestnosti s veľkosťou 20 m2 iba za 30 minút
  • Veľmi ľahká konštrukcia s hmotnosťou len 0,1 kg
  • 100 % bezpečná pre ľudí a prospešná pre domácich miláčikov
  • Účinnosť a bezpečnosť difuzéra vzduchu Perenio IONIC SHIELDS™ je preukázaná laboratórnymi testami a klinickými hodnoteniami
  • Disponuje CoV kapsulou s iónovou látkou, ktorá ničí koronavírusy
  • Behom pár chvíľ zaistí čistý a zdravý vzduch

Obsah balenia iónového difuzéra Perenio IONIC SHIELDS™

  • Telo Perenio Ionic Shield
  • Kapsula CoV,
  • Stručný návod na použitie a záručný list
  • 1,5 m konektor Type-C na napájanie
  • Napájací adaptér 5 V, 2 A

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Príkon
10 W Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
20 m2 Hotovo!
Typ filtra
Antivírusový Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
10 W Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
20 m2 Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Antivírusový Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
8 cm Hotovo!
Hĺbka
8 cm Hotovo!
Výška
13 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Perenio IONIC SHIELDS™ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Perenio IONIC SHIELDS™. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Perenio IONIC SHIELDS™. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Perenio IONIC SHIELDS™. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Perenio IONIC SHIELDS ™.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií