AlzaPlus+ pet 20 % zľava na krmivo PrimaCat a PrimaDog

Akinu MULTÍK mini vianočný pre mačku

Zobraziť katalóg
Akinu MULTÍK mini vianočný pre mačku
5 4 hodnotení
Darčekový balíček pre mačky – výcvikové, pre všetky seniorské kastrované plemená s nízkou, s normálnou a s vysokou aktivitou, bez obilnín
Kód:  KRMrk3130 Produktové číslo:  8595184954949
Akinu MULTÍK mini vianočný pre mačku Predaj skončil

Akinu MULTÍK mini vianočný pre mačku

Akinu MULTÍK mini vianočný pre mačku je prekrásna dizajnová škatuľka, v ktorej sú pre vašu mačičku pripravené 3 druhy mäskových maškŕt.

Mini vianočný MULTÍK nemusíte baliť do darčekového papiera, má totiž vianočný motív a je ihneď pripravený na obdarovanie. Škatuľka má vygravírované labky takmer po celom svojom obvode aj na vrchnej časti, kde sú labky väčšie a vy tak vidíte dovnútra do škatuľky. Nemusíte si ani lámať hlavu s náplňou škatuľky – tie najobľúbenejšie mačacie mäská sme vybrali za vás. Konkrétne v škatuľke nájdete: Akinu kuracie rezančeky, Akinu králičie rezančeky a Akinu kačacie rezančeky. Navyše okrem spomínaných maškŕt, v mini MULTÍKu nájdete aj malé prekvapenie – skladačku. Po zložení skladačky získate kartónovú mačičku. Skladačka je dekoratívna a nie je tak určená ako hračka pre zvieracieho miláčika. Skladačka môže poslúžiť ako dekorácia na stôl pre správneho mačičkára. Skladačku tiež môžu vymaľovať deti a použiť ju ako vianočnú ozdobu. Škatuľku potom môžete použiť na úschovu nových maškŕt, alebo ju poslať ďalej a obdarovať iného mačacieho kamaráta.

Vlastnosti krmiva pre mačky

– obsahuje zdravé sušené mäská
– obsahuje kartónovú skladačku
– krásna, pevná darčeková škatuľka s vianočným dizajnom
– má vygravírované labky
– nemusíte si lámať hlavu s výberom maškŕt
– škatuľkou môžete obdarovať ďalšieho mačacieho kamaráta či do nej ukladať maškrty

Obsahuje tri balenia sušených mäsiek a kartónovú skladačku.
Veľkosť: 25 cm × 19,6 cm × 6 cm
Vhodné pre: všetky veľkosti mačiek


Zaujímavosť

Pokiaľ už škatuľku nepotrebujete, môžete ju zrecyklovať.


Zloženie

Masové kolečko - Složení: kachní a rybí maso, škrob, přírodní glycerin. Analytické složky: vlhkost 18 %, hrubý protein 21 %, hrubý popel 1,6 %, hrubý tuk 4 %, hrubá vláknina <0,5 %. 

Masový mix - Složení: kachní, kuřecí a rybí maso, škrob, přírodní glycerin. Analytické složky: vlhkost 15 %, hrubý protein 20 %, hrubý popel 1 %, hrubý tuk 4 %, hrubá vláknina <1 %. 

Křupavé polštářky - Složení: obiloviny, bílkovinné extrakty, oleje a tuky, maso a živočišné produkty (losos 4 %, hydrolyzovaný kuřecí protein), vedlejší produkty rostlinného původu, sušené syrovátka, minerální látky, juka. Analytické složky: hrubý protein 15 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý tuk 23 %, hrubý popel 7,5 %, vlhkost 8,5 %.

Sušené rybičky - Složení: ryby a výrobky z ryb (100 %). Analytické složky: hrubý protein 65 %, hrubý tuk 3,5 %, hrubá vláknina 0,2 %, hrubý popel 8 %, vlhkost 14 %.

Kulička se šantou - Hračka. Materiál: plast, šanta


Krmný návod: podávejte jako pochoutku za odměnu vedle běžné denní krmné dávky kompletního krmiva. Doporučená denní porce je pouze orientační, měla by odpovídat momentální kondici zvířete, teplotě prostředí, pohybové aktivitě a zdravotnímu stavu. Zajistěte zvířeti vždy přístup k čerstvé pitné vodě. Není určeno pro lidskou spotřebu. Určeno pro zvířata v zájmovém chovu. Skladování: skladujte v originálním balení v suchu a chladu. Po otevření opět pečlivě uzavřete a co nejdříve spotřebujte. Minimální trvanlivost do/ číslo šarže/ čistá hmotnost: uvedeno na obale. 

Hračka - Výrobek je určen pouze pro chovatelské účely. Při poškození zabraňte, aby zvíře spolklo jakoukoli část z výrobku. Při používání nenechávejte své zvíře bez dozoru. Výrobek není určen pro děti.  Používejte při teplotě 0 až 40°C. Není dlouhodobě odolný vůči větru, dešti a slunci. Údržba: zbavte kartáčem nebo smetáčkem hrubých nečistot, očistěte vlhkou textilií.



Parametre a špecifikácia

Zviera
Mačka Hotovo!
Vek zvieraťa
Bez obmedzenia veku Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Všetky plemená Hotovo!
Aktivita zvieraťa
Normálna aktivita Hotovo!
Príchuť (Protein)
Kačacia, Kuracia, Rybia Hotovo!

Maznáčik

Zviera
Mačka Hotovo!
Vek zvieraťa
Bez obmedzenia veku Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Všetky plemená Hotovo!
Aktivita zvieraťa
Normálna aktivita Hotovo!

Príchuť

Príchuť (Protein)
Kačacia, Kuracia, Rybia Hotovo!

Typ krmiva

Typ krmiva
Maškrty Hotovo!

Balenie

Hmotnosť balenia
0,45 kg Hotovo!
Počet kusov v súprave
1 ks Hotovo!

Zloženie

Konzistencia
Suché Hotovo!
Obilniny
Bez obilnín Hotovo!

Účel

Účel
Výcvikové, Odmena Hotovo!

Maznáčik

Zviera
Mačka Hotovo!

Balenie

Hmotnosť
450 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Obsahuje balení také zelené myšky zobrazené na obrázku?

Diskusia a poradňa k Akinu MULTÍK mini vianočný pre mačku
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Akinu Sváteční mlsání pro kočky.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií