AP+ nový vizuál Aplikace

Beaphar Pasta zubná + kefka kombipack

Zobraziť katalóg
Beaphar Pasta zubná + kefka kombipack
Sada na dentálnu hygienu , obsah balenia: zubná pasta a zubná kefka
Kód:  CHPhK0022 Produktové číslo:  8711231124763
Beaphar Pasta zubná + kefka kombipack Predaj skončil

Beaphar Pasta zubná + kefka kombipack


Zubná pasta s pečeňovou príchuťou a obojstranná zubná kefka pre psov a mačky.
Pasta zabezpečí každodennú ochranu zubov vášho psa, či mačky. Pôsobí proti zubnému povlaku, pomáha predísť vzniku zubného kameňa a zabraňuje nežiaducemu zápachu z úst.

Použitie: zuby je potrebné dôkladne čistiť 2 – 3× týždenne, pri nepríjemnom ústnom zápachu, pri väčšej spotrebe sladkostí je zuby potrebné čistiť denne. Na správne čistenie zubov použite Beaphar zubnú kefku.
Najlepšie je, najskôr zoznámiť vášho psa s pastou. Kefku navlhčite, aplikujte malú časť zubnej pasty a nechajte vaše zviera, aby ju ochutnalo. Potom začnite s čistením zubov. Po čistení poskytnite psovi, či mačke dostatok pitnej vody.

Zubná kefka Beaphar v kombinácii s Beaphar zubnou pastou zabezpečí dokonalú starostlivosť o zuby vášho psa. Aby ste predišli zlému dychu a kazeniu zubov vášho psa, je nutné čistiť mu zuby pravidelne a odstrániť tak zubný povlak už v ranej fáze.
Praktická mäkká rukoväť zabezpečí, aby sa vám kefka nekĺzala v ruke v priebehu čistenia. Kefka je špeciálne navrhnutá tak, aby dokonale vyhovovala tvaru zubov psa. Rôzne dĺžky štetiniek uľahčujú čistenie a čistia zuby aj na zle dostupných miestach. Aby boli ochránené ďasná, sú navyše tieto štetinky mäkké a pružné.

Prečo čistiť psovi zuby? 
Pravidelná starostlivosť o zuby vášho psa predchádza možným problémom ako je zubný kameň, zubný kaz, či vypadávanie zubov a tým aj drahému ošetreniu u veterinára. Hlavnou príčinou dentálnych problémov je kŕmenie psa ľudskou stravou, ktorá často obsahuje cukry, ktoré poškodzujú zuby psa. Dentálna starostlivosť je veľmi dôležitá, aj keď kŕmite psa konzervami. Tento druh krmiva psovi nečistí zuby v priebehu kŕmenia ako je to u granúl. Naopak na zuby sa nalepí a neskôr môže spôsobiť problémy.

Použitie: 
Pred použitím kefku navlhčite a aplikujte Beaphar zubnú pastu. Jemne čistite zuby vášho psa až kým nie sú všetky čisté. Čistením odstraňujete zvyšky potravy a znižujete množstvo baktérií v ústach psa. Bude chvíľu trvať, než si váš psík zvykne na pravidelné čistenie zubov, ale ústna hygiena je považovaná za súčasť starostlivosti o zviera a jej pravidelnosť je veľmi prospešná. Zubnú kefku vymeňte približne po troch mesiacoch, alebo v prípade opotrebovania aj skôr.
Veľkosť kefky: 22 cm.

Parametre a špecifikácia

Objem
100 ml Hotovo!
Zviera
Pes a mačka Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Bez obmedzení Hotovo!
Určenie
Na zuby Hotovo!
Typ produktu
Zubná pasta, Zubná kefka Hotovo!

Objem

Objem
100 ml Hotovo!

Maznáčik

Zviera
Pes a mačka Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Bez obmedzení Hotovo!

Použitie

Určenie
Na zuby Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Zubná pasta, Zubná kefka Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beaphar Pasta zubná + kefka kombipack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beaphar Pasta zubní + kartáček kombipack.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií