AP+ nový vizuál 20 % zľava na krmivo PrimaCat a PrimaDog

C.E.T. Zubná pasta pre psov a mačky 70 g

Zobraziť katalóg
C.E.T. Zubná pasta pre psov a mačky 70 g
5 3 hodnotení
Zubná pasta pre psa – enzymatická s hydinovou príchuťou, zvyšuje prirodzenú obranyschopnosť ústnej dutiny, odstraňuje zápach z úst, odstraňuje zubný povlak a redukuje tvorbu zubného kameňa
Kód:  CHPsv0010 Produktové číslo:  7640118780789
C.E.T. Zubná pasta pre psov a mačky 70 g Predaj skončil

C.E.T. Zubná pasta pre psov a mačky 70 g

Zubná pasta pre psov CET poskytuje každodennú ochranu zubom vášho psieho alebo mačacieho maznáčika. Zložky obsiahnuté v zubnej paste zabraňujú vzniku zubného plaku, tvorbe zubného kameňa a následnému uchyteniu baktérií na povrch zubov, ktoré spôsobia nepríjemne páchnuci dych z ústnej dutiny. Enzymatická zubná pasta má hydinovú príchuť, takže si na ňu zviera lepšie a rýchlejšie zvykne.

Kľúčové vlastnosti zubnej pasty CET pre psov a mačky

  • Poskytuje každodennú ochranu zubov
  • Zabraňuje vzniku zubného povlaku a kameňa
  • Odstraňuje zápach z úst
  • Má hydinovú príchuť

Použitie:
Zoznámte svoje zviera s pastou. Aplikujte malý diel pasty na prst a nechajte ju zviera olízať. Nasledovne aplikujte malý diel pasty na kefku a nechajte vášho psa opätovne ochutnať. Potom jemne vyčistite pár vrchných zubov. Pri ďalšom čistení pridajte o pár zubov viac. Takto postupujte pri každom čistení, kým nevyčistíte všetky zuby naraz. Uistite sa, že vaše zviera má po každom čistení k dispozícii misku s čerstvou pitnou vodou. Čistite zuby denne alebo podľa pokynov veterinára.

Zloženie:
Lactoperoxidase, glucose Oxidase, potassium thiocyanate), titanium dioxide, sodium monofluorophosphate, sodium benzoate, xanthan gúm, dextrose, poultry digest, glycerín, hydrated silica, di-calcium phosphate, sorbitol, purified water.

Parametre a špecifikácia

Zviera
Pes a mačka Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Bez obmedzení Hotovo!
Určenie
Na zuby Hotovo!
Typ produktu
Zubná pasta Hotovo!

Maznáčik

Zviera
Pes a mačka Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Bez obmedzení Hotovo!

Použitie

Určenie
Na zuby Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Zubná pasta Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre C.E.T. Zubná pasta pre psov a mačky 70 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si C.E.T. Zubní pasta pro psy a kočky 70 g.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií