AP+ nový vizuál Aplikace

Hagen nožnice Le Salon Essentials na pazúriky, veľké

Zobraziť katalóg
Hagen nožnice Le Salon Essentials na pazúriky, veľké
4,5 4 hodnotení
Nožnice na pazúriky – veľké, na pazúriky s maximálnou účinnosťou
Kód:  CHPrk3687 Produktové číslo:  22517504260
Hagen nožnice Le Salon Essentials na pazúriky, veľké Predaj skončil

Hagen nožnice Le Salon Essentials na pazúriky, veľké


Nožnice pre mačky Hagen Le Salon Essentials zaručujú ostré a presné strihanie pazúrikov. Pravidelné strihanie pazúrikov časom pozitívne ovplyvní starnutie živého tkaniva, čím sa predchádza možnému krvácaniu spôsobenému práve narušením tohto tkaniva.

Kľúčové vlastnosti nožníc Hagen Le Salon Essentials veľké

  • Zaručuje ostré a presné strihanie pazúrikov
  • Vhodné pre mačky

Návod na použitie:

Vždy pazúriky najprv prezrite, aby ste vedeli, kam až siaha krvná cieva. Toto živé tkanivo je pri svetlých pazúrikoch ľahko viditeľné, ružovo sfarbené a nachádza sa v širšej časti pazúrika. Pri tmavých pazúrikoch strihajte iba ich špičku. Dajte pozor, aby ste nezastrihli do živého tkaniva. Pevne labku pridržte a stlačte lôžko pazúrika - zabránite tak jeho zasunutiu. Vložte pazúrik do pologuľatého priestoru nožníc a rýchlo, ale opatrne, pazúrik zastrihnite. Pravidelné strihanie pazúrikov spôsobí stiahnutie živého tkaniva, čím sa predchádza možnému krvácaniu spôsobenému narušením živého tkaniva. Vždy majte pripravený kauterizačný prípravok na zastavenie prípadného krvácania. Ak máte so strihaním pazúrikov ťažkosti, požiadajte vášho veterinára, aby vám predviedol, ako sa pazúriky správne a bezpečne strihajú.

Parametre a špecifikácia

Zviera
Mačka Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Veľké Hotovo!
Určenie
Na labky Hotovo!

Maznáčik

Zviera
Mačka Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Veľké Hotovo!

Použitie

Určenie
Na labky Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hagen nožnice Le Salon Essentials na pazúriky, veľké Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hagen nůžky Le Salon Essentials na drápky velké.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií