AlzaPlus+ pet Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MAC's Cat Hovädzie 200 g

Zobraziť katalóg
MAC's Cat Hovädzie 200 g
Konzerva pre mačky – pre všetky kastrované plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 0,2 kg, hovädzia príchuť, tuky 6,5%, bez obilnín - 0,85 €/100 g
Kód:  KRMK0054 Produktové číslo:  4027245008031

MAC's Cat Hovädzie 200 g

Mäsová konzerva pre mačky – 96 % pravého mäsa. Obsahuje hovädziu svalovinu (70 %), hovädzie srdce, pľúca a držky doplnené 3 % mrkvy.

Vhodné aj pre mimoriadne citlivú, vyberavú a maškrtnú mačku alebo mačku s problematickým príjmom krmiva – pri chorobe, vysilení, nechutenstve, starobe, dojčení, gravidite. Na dosiahnutie maximálnej výstavnej kondície aj udržanie zdravia do vysokého veku.

Základné a kompletné krmivo poskytuje mačke všetko potrebné na dosiahnutie kvalitného zdravého života. Konzervy a kapsičky pre mačky MAC´s môžu byť používané vo všetkých životných štádiách mačky, dodávajú všetky potrebné živiny vrátane taurínu, sú obohatené o minerálne látky. Sú prispôsobené najmä potrebám chovných aj sterilizovaných kastrovaných mačiek v domácom prostredí. Prevencia chorôb močových ciest je samozrejmosťou v každej MAC´s receptúre.

Všetky mačacie konzervy a kapsičky MAC´s sú Grain Free – bez obilia. Chovateľ preto môže bez obáv vyberať chute a meniť rôzne druhy MAC´s konzerv a kapsičiek, a tým rôzne mäso podľa chute mačky.
Mačky uprednostňujú viac chutí v jednej dávke mačacieho krmiva, preto konzervy MAC´s obsahujú zvyčajne dva rôzne druhy mäsa v jednej dávke. Výsledkom je mimoriadna chutnosť a príťažlivosť pre každú mačku.

Konzervy a kapsičky pre mačky MAC´s sú tiež kedykoľvek využiteľné ako prídavok čistého mäsa k akémukoľvek krmivu, ako ochutenie, obohatenie, alebo priamo ako maškrta a výchovný prostriedok, pre ten najlepší vzťah medzi mačkou a jej človekom.

Neobsahujú „formed meat“, falošné mäso zo živočíšnych odpadov, neobsahujú žiadne škroby, želé a iné plniace a slepujúce látky, žiadne pridané cukry a sirupy. Bez náhradiek, bez chémie. Žiadna pridávaná voda. Žiadna konzervačná, farbiaca a ochucovacia chémia, len chuť prirodzených kvalitných surovín – mäsa.

Nefalšovaná mäsová konzerva pre mačky, obsahuje 96 % pravého mäsa. Poctivý nemecký výrobok, rovnaký pre nemeckú aj slovenskú mačku.

Zloženie krmiva pre mačky

Mäso (min. 70 % hovädzie) a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (hovädzie srdce, hovädzie pľúca, hovädzie držky), mrkva (3 %), minerálne látky (1 %), požltový olej (0,2 %).

Analytické zložky

Hrubý proteín 10,7 %, oleje a tuky 6,5 %, hrubá vláknina 0,4 %, hrubý popol 2,3 %, vlhkosť 80 %


Parametre a špecifikácia

Zviera
Mačka Hotovo!
Vek zvieraťa
Bez obmedzenia veku Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Všetky plemená Hotovo!
Aktivita zvieraťa
Normálna aktivita, Kastrovaná mačka Hotovo!
Príchuť (Protein)
Hovädzia Hotovo!

Maznáčik

Zviera
Mačka Hotovo!
Vek zvieraťa
Bez obmedzenia veku Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Všetky plemená Hotovo!
Aktivita zvieraťa
Normálna aktivita, Kastrovaná mačka Hotovo!

Príchuť

Príchuť (Protein)
Hovädzia Hotovo!

Typ krmiva

Typ krmiva
Konzerva Hotovo!

Balenie

Hmotnosť balenia
0,2 kg Hotovo!

Zloženie

Konzistencia
Mokré Hotovo!
Obsah tukov
6,5 % Hotovo!
Obilniny
Bez obilnín Hotovo!
Kukurica
Bez kukurice Hotovo!
Sója
Bez sóje Hotovo!
Vitamíny
Vitamín E Hotovo!

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny
10,7 % Hotovo!
Hrubá vláknina
0,4 % Hotovo!
Hrubý popol
2,3 % Hotovo!
Vlhkosť
80 % Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MAC's Cat Hovädzie 200 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MAC's Cat Hovězí 200g.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií