AlzaPlus+ pet Granule pro psy Fitmin

Postroj Hurtta Dazzle 40 – 45 cm fialový reflexný

Zobraziť katalóg
Postroj Hurtta Dazzle 40 – 45 cm fialový reflexný
5 2 hodnotení
Postroj pre psa, typ H, na obvod hrudníka od 40cm do 45cm, materiál: nylon a látka
Kód:  CHPrk1568 Produktové číslo:  6410329329227

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Postroj Hurtta Dazzle 40 – 45 cm fialový reflexný Predaj skončil

Postroj Hurtta Dazzle 40 – 45 cm fialový reflexný

Ako správne zmerať psa

Nový typ postroja HURTTA Dazzle je špičkovým kompromisom športového a funkčného vybavenia na aktívne prechádzky a športovanie so psom. Pri vývoji bol kladený dôraz na správne a rovnomerné rozloženie tlaku, nízku váhu postroja a čo najvyššiu bezpečnosť psa.

Vyhotovenie a materiál

Postroj disponuje dvoma dielmi – hrudným a chrbtovým. Tie zaisťujú rovnomerné rozloženie tlaku aj v prípade, že pes intenzívnejšie ťahá. Celý postroj je vyrobený z nových, veľmi ľahkých, funkčných materiálov, ktoré sú nenáročné na údržbu. Postroj je pri správnom nastavení na tele veľmi stabilný a nijako sa nepretáča.

Ako sme už pri HURTTE zvyknutí, postroj je vybavený veľkým množstvom 3M reflexných prvkov. Chrbtový diel má tiež našitú rukoväť, za ktorú môžete psa v prípade potreby rýchlo zachytiť.

Postroj je vďaka možnosti nastavenia veľkosti ako v obvode okolo krku, tak v obvode hrudníka, veľmi variabilný. Napriek tomu psíka pred výberom veľkosti starostlivo premerajte!

Ako vybrať správnu veľkosť

Na zvolenie správnej veľkosti postroja zmerajte obvod hrudníka psíka za prednými nohami (merajte vždy mäkkým krajčírskym metrom). Miery uvedené pri postroji (napr. 60 – 80 cm) značia možnosť nastavenia obvodu hrudného pásu postroja. Ak má teda váš psík obvod hrudníka napr. 55 cm, vyberte veľkosť 45 – 60 cm. Voľte veľkosť postroja aspoň s minimálnou rezervou na obvode hrudníka.

Meranie klasický postroj

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Postroj Hurtta Dazzle 40 – 45 cm fialový reflexný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Postroj Hurtta Dazzle 40-45cm fialový reflexní.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií