Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ pet 20 % zľava na krmivo PrimaCat a PrimaDog

Wahl - Zastrihávač pre zvieratá Basic

Zobraziť katalóg
Wahl - Zastrihávač pre zvieratá Basic
3,3 3 hodnotení
Strojček na psov – samoostriace čepele z uhlíkovej ocele; šírka čepele 45mm; minimálna dĺžka strihu 1mm; integrovaná páčka na nastavenie dĺžky strihu 1 – 3.5mm; ideálny pre domáce použitie; silný a odolný elektromagnetický motor s dlhou životnosťou; tichý chod – vhodný pre citlivejšie zvieratá; ergonomický tvar pre praktické používanie; príslušenstvo: 4 samostatné hrebeňové nadstavce (3, 6, 10, 13, mm), nožnice, hrebeň, kryt čepele, čistiaca kefka, olej na mazanie strihacie hlavice, látkové puzdro; návod na použitie; obsah balenia: zastrihávač Wahl U-Clip; kryt čepele, 4 samostatné farebné nadstavce (3, 10, 13 a 25mm), hrebeň, nožnice, čistiaca kefka, olej na mazanie čepele, praktické puzdro (kufrík)
Kód:  WAHZA917 Produktové číslo:  5996415034462

Wahl - Zastrihávač pre zvieratá Basic

Chcete si svojho miláčika ostrihať doma, v pohodlí a nestresovať ho presunom do salónu? Zaobstarajte si strojček na psa Wahl Basic s čepeľou z uhlíkovej ocele. Vďaka integrovanej páčke si môžete zvoliť dĺžku strihu od 1 do 3,5 mm. Silný a odolný elektromagnetický motor bude slúžiť dlho a spoľahlivo. Strojček na strihanie psov funguje naozaj potichu, takže nevystraší ani citlivejšie zvieratá. Disponuje ergonomickým tvarom na praktické používanie. Spoločne so strihačom na psov Wahl Basic obdržíte aj kryt na čepeľ, 4 samostatné farebné nadstavce (na dĺžku strihu 3, 6, 10 a 13 mm), hrebeň, nožnice, čistiacu kefku, olej na mazanie čepele a tiež praktické puzdro.

Kľúčové vlastnosti strojčeka pre psov Wahl Basic

  • So zastrihávačom Wahl Basic ostriháte vášho miláčika doma, v pohodlí
  • Môžete si zvoliť dĺžku strihu od 1 do 3,5 mm
  • Odolný elektromagnetický motor dlho vydrží
  • Funguje naozaj potichu, nevystraší ani citlivejšie zvieratá
  • Disponuje ergonomickým tvarom na praktické používanie
  • Spoločne so strihačom na psov Wahl Basic obdržíte aj kryt na čepeľ

Parametre a špecifikácia

Zviera
Pes Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Bez obmedzení Hotovo!
Určenie
Na srsť Hotovo!
Výkon
10 W Hotovo!
Príkon
10 W Hotovo!

Maznáčik

Zviera
Pes Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Bez obmedzení Hotovo!

Použitie

Určenie
Na srsť Hotovo!

Výkon

Výkon
10 W Hotovo!
Príkon
10 W Hotovo!

Vlastnosti

Typ strojčeka
Sieťový Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, v pripade nespokojenosti s holicim strojkem se da ve lhute dvou tydnu vratit? Abych ho vyzkousela, musim ho pouzit. Dekuji a preji hezky den.

Diskusia a poradňa k Wahl - Zastrihávač pre zvieratá Basic
Príslušenstvo pre Wahl - Zastrihávač pre zvieratá Basic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wahl Zastřihovač pro zvířata Basic.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií