Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ pet Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Wahl Zastrihávač pre zvieratá U-Clip

Zobraziť katalóg
Wahl Zastrihávač pre zvieratá U-Clip
Strojček na psov – samoostriace čepele z uhlíkovej ocele; šírka čepele 45mm; minimálna dĺžka strihu 1mm; integrovaná páčka na nastavenie dĺžky strihu 1 – 3.5mm; ideálny pre domáce použitie; silný a odolný elektromagnetický motor s dlhou životnosťou; tichá prevádzka – vhodný pre citlivejšie zvieratá; ergonomický tvar pre pohodlné používanie; príslušenstvo: 4 samostatné hrebeňové nástavce (3, 10, 13, 25 mm), nožnice, hrebeň, kryt čepele, čistiaca kefka, olej na mazanie strihacie hlavice, látkové púzdro; návod na použitie; obsah balenia: zastrihávač Wahl U-Clip; kryt čepele, 4 samostatné farebné nástavce (3, 10, 13 a 25mm), hrebeň, nožnice, čistiaca kefka, olej na mazanie čepele, praktické puzdro (kufrík)
Kód:  WAHZA918 Produktové číslo:  5996415034929
Wahl Zastrihávač pre zvieratá U-Clip Predaj skončil

Wahl Zastrihávač pre zvieratá U-Clip

Chcete si svojho maznáčika ostrihať v pohodlí domova a nestresovať ho presunom do salónu? Zaobstarajte si strojček na psy Wahl U-Clip s čepeľou z uhlíkovej ocele. Vďaka integrovanej páčke si môžete zvoliť dĺžku strihu od 1 do 3,5 mm. Silný a odolný elektromagnetický motor vám dlho a spoľahlivo poslúži. Strojček funguje naozaj potichu, takže nevystraší ani citlivejšie zvieratá. Disponuje ergonomickým tvarom napohodlné používanie. Spoločne so strojčekom pre psov Wahl U-Clip obdržíte aj kryt na čepeľ, 4 samostatné farebné nadstavce (pre dĺžku strihu 3, 10, 13 a 25 mm), hrebeň, nožnice, čistiacu kefku, olej na mazanie čepele a tiež praktické puzdro.

Kľúčové vlastnosti strihača na psov Wahl U-Clip

  • So zastrihávačom Wahl U-Clip ostriháte vášho maznáčika v pohodlí domova
  • Môžete si zvoliť dĺžku strihu od 1 do 3,5 mm.
  • Odolný elektromagnetický motor vám dlho vydrží
  • Funguje naozaj potichu, nevystraší ani citlivejšie zvieratá
  • Disponuje ergonomickým tvarom na pohodlné používanie
  • Spoločne so strojčekom na strihanie psov Wahl U-Clip obdržíte aj kryt na čepeľ

Parametre a špecifikácia

Zviera
Pes Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Bez obmedzení Hotovo!
Určenie
Na srsť Hotovo!
Výkon
10 W Hotovo!
Príkon
10 W Hotovo!

Maznáčik

Zviera
Pes Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Bez obmedzení Hotovo!

Použitie

Určenie
Na srsť Hotovo!

Výkon

Výkon
10 W Hotovo!
Príkon
10 W Hotovo!

Vlastnosti

Typ strojčeka
Sieťový Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wahl Zastrihávač pre zvieratá U-Clip Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wahl Zastřihovač pro zvířata U-Clip.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií