AlzaPlus+ pet AlzaBoxy Q1

Xiaomi Smart Pet Food Feeder EÚ

Zobraziť katalóg
Xiaomi Smart Pet Food Feeder EÚ
Dávkovač krmiva – pre mačky a malých/stredných psov, prepojenie s aplikáciou, nastavenie harmonogramov, kapacita na 1,8kg suchého krmiva
Kód:  SKXIAmf003 Produktové číslo:  0725765701480

Xiaomi Smart Pet Food Feeder EÚ


Dávkovač krmiva Xiaomi Smart Pet Food Feeder sa spoľahlivo postará o dávkovanie krmiva

Inteligentný dávkovač krmiva Xiaomi Smart Pet Food Feeder zaistí spoľahlivé dávkovanie krmiva vašim domácim miláčikom. Je špeciálne navrhnutý pre mačky, malých a stredných psov, pretože pojme až 1,8 kg suchého krmiva. Umožňuje nastavenie presných harmonogramov kŕmenia aj množstva krmiva. Prepojiť ho navyše môžete s aplikácioXiaomi Home, vďaka čomu budete môcť ovládať čas dávkovania a množstvo krmiva odkiaľkoľvek. Aplikácia vás tiež upozorní na nutnosť doplnenia krmiva. Dávkovač disponuje senzormi, ktoré neustále monitorujú zostávajúce krmivo a stav výdaja v reálnom čase. V prípade výpadku prúdu váš domáci maznáčik o krmivo nepríde, o čo sa postará uložený harmonogram kŕmenia a zabudované núdzové napájanie, ktorá zaručí výdaj krmiva aj pri výpadku prúdu. 

Pozrite sa tiež na inteligentnú fontánu Xiaomi Smart Pet Fountain pre vášho psíka/mačičku. 

Kľúčové vlastnosti dávkovača krmiva Xiaomi Smart Pet Food Feeder EÚ

  • Inteligentný dávkovač krmiva
  • Ponúka spoľahlivé dávkovanie krmiva domácim miláčikom
  • Špeciálne navrhnutý pre mačky, malých a stredných psov
  • Dávkovač krmiva Xiaomi Smart Pet Food Feeder pojme až 1,8 kg suchého krmiva
  • Umožňuje nastavenie presných harmonogramov kŕmenia aj množstva krmiva
  • Vďaka prepojeniu s aplikáciou Xiaomi Home je možné dávkovač ovládať odkiaľkoľvek
  • Integrované senzory neustále monitorujú zostávajúce krmivo a stav výdaja v reálnom čase
  • Uložený harmonogram kŕmenia a zabudované núdzové napájanie zaistí výdaj krmiva aj pri výpadku prúdu
  • Priehradka na krmivo, dávkovacia čepeľ a výdajná miska sú vyrobené z nerezovej ocele 304
  • Silikónový tesniaci krúžok veka, vymeniteľná kazeta so sušičom a otočné dvierka podávača zaručia krmivu čerstvosť
  • Farebné vyhotovenie: strieborno-biele

Plynulé dávkovanie krmiva

Prostredníctvom širokého dávkovacieho kanála bude krmivo plynule doručené do misky na kŕmenie. O presné dávkovanie sa u dávkovača krmiva  Xiaomi Smart Pet Food Feeder EÚ stará šesť mriežková dávkovacia štruktúra. Hladké miešanie krmiva majú na starosť silikónové lopatky.

Ovládanie a notifikácia v aplikácii Mi Home

Ovládajte čas kŕmenia a množstvo krmiva na diaľku cez aplikáciu Mi Home vo vašom smartfóne. Krmivo je možné vydávať v reálnom čase, alebo si môžete nastaviť pevný čas a množstvo. V aplikácii budete dostávať aj inteligentné notifikácie na doplnenie krmiva do dávkovača Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU. 

Dávkovač krmiva Xiaomi Smart Pet Food Feeder EÚ má senzory zisťujúce množstvo krmiva

Inteligentný dávkovač Xiaomi Smart Pet Food Feeder EÚ vám umožní sledovať množstvo krmiva v reálnom čase pomocou dvoch súprav snímačov. Ak sa vyskytne nejaká chyba, alebo bude v dávkovači málo krmiva, budete upozornený svetelnou kontrolkou na zariadení aj v aplikácii Mi Home. 

Dávkovač Xiaomi si uloží plán dávkovania

Vytvorený plán dávkovania zostane uložený v pamäti zariadenia, takže sa nemusíte báť, že počas výpadku siete nedostane váš domáci maznáčik najesť. Dávkovač krmiva  Xiaomi Smart Pet Food Feeder EÚ disponuje aj núdzovým napájaním v prípade prerušenia dodávky elektriny.

Krmivo zostane v dávkovači čerstvé

Dávkovač krmiva Xiaomi Smart Pet Food Feeder je vyrobený z vysokokvalitných materiálov. Priehradka na krmivo, dávkovacia čepeľ a výdajná miska sú z nerezovej ocele 304, ktorá spĺňa požiadavky na materiály prichádzajúce do styku s potravinami. Súčasťou dávkovača je tiež silikónový tesniaci krúžok veka, vymeniteľná kazeta so sušičom do priehradky na potraviny a otočné dvierka podávača, ktoré krmivu zaistí čerstvosť. Široký kanál pritom umožní plynulé dávkovanie a zamedzí upchatiu. 

Inteligentný dávkovač krmiva pojme až 1,8 kg suchého krmiva

Vďaka veľkorysej kapacite vystačí suché krmivo pre dospelú mačku alebo malého psa na 15 až 20 dní. Pokiaľ tak budete musieť mimo domova, nemusíte sa báť, že by váš maznáčik mal hlad.

Bezpečnostné prvky dávkovača krmiva

Dávkovač krmiva Xiaomi Smart Pet Food Feeder disponuje bezpečnostnými prvkami na bezpečnú prevádzku. Bezpečnostný zámok na veku zamedzí nechcenej manipulácii zvieratami alebo deťmi. Podávač krmiva sa v prípade zistenia odporu automaticky odpojí, čím sa zamedzí možnému poraneniu labiek, ak by bol váš maznáčik príliš zvedavý. Z dávkovača Xiaomi Smart Pet Food Feeder vedie opletená nylonová šnúra odolná proti prehryznutiu. Napájací kábel môžete schovať do špeciálnej priehradky.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Určenie
Pre psy, Pre mačky Hotovo!
Materiál
Nerez Hotovo!
Typ
Dávkovač krmiva Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre psy, Pre mačky Hotovo!

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Dávkovač krmiva Hotovo!

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xiaomi Smart Pet Food Feeder EÚ
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií