Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Petkit Fit P2 – sivý

Zobraziť katalóg
Petkit Fit P2 – sivý
Monitor aktivity pre psov a mačky – upevnenie na obojok, monitoruje aktivitu v režime 24/7, meria spálené kalórie či kvalitu spánku, odolný proti vode a prachu, funguje aj v zlom počasí, batéria CR2032, kompatibilný s iOS a Android
Kód:  PETa004b Produktové číslo:  P7471

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Petkit Fit P2 – sivý Predaj skončil

Petkit Fit P2 – sivý

Monitoring aktivít a životného štýlu psov a mačiek

Inteligentný monitor aktivity pre psov a mačky Petkit Fit P2 v sivom vyhotovení dokáže zaznamenať aktivitu vášho domáceho maznáčika 24 hodín 7 dní v týždni. Zariadenie stačí vášmu psíkovi či mačičke pripevniť na obojok a môžete pomocou mobilnej aplikácie merať spálené kalórie, prispôsobiť kŕmenie alebo monitorovať kvalitu spánku vášho miláčika.


Kľúčové vlastnosti monitora aktivity pre psov a mačky Petkit Fit P2 (sivý)

  • Zaznamenanie aktivity vášho maznáčika
  • Výpočet kalórií a monitoring spánku
  • Funkcia odporúčaného kŕmenia
  • Vyhodnotí náladu vášho maznáčika
  • Odolnosť proti vode IPX7 – plne vodoodolný
  • Nízka spotreba vďaka batérii CR2032
  • Mobilná aplikácia PETKIT kompatibilná s iOS a Android
  • Jednoduchý a minimalistický dizajn
  • Vyrobený z odolného magnolia

Monitoring kalórií

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Monitoring kalórií

V závislosti od informácií o aktivite vášho maznáčika dokáže monitor PetKit Fit P2 vypočítať presné kalórie, ktoré je potrebné vynaložiť. Monitor teda kontroluje správny prísun potravy pre vášho maznáčika.

Monitoring spánku

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Monitoring spánku

Fit P2 zaznamenáva presný čas spánku vášho domáceho maznáčika a priebežne monitoruje jeho kvalitu. Podrobné štatistiky následne zobrazíte pomocou mobilnej aplikácie, takže môžete odhaliť aj príčiny nekvalitného spánku.

Detekcia nálady

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Detekcia nálady

Monitor zaznamenáva každý pohyb vášho maznáčika, vďaka čomu dokáže zistiť aj tie najmenšie rozdiely v jeho nálade. Zároveň vám v mobilnej aplikácii navrhne kroky pre zlepšenie zdravia vášho maznáčika.



Odolná konštrukcia z kvalitného materiálu

Monitor aktivity Petkit Fit P2 je vyrobený z odolného magnolia, ktoré odolá aj veľkému nárazu napríklad pri páde. Zariadenie disponuje ochranou proti prachu a vode, takže ho bez obáv môžete používať aj pri zlom počasí. Monitor je vybavený výkonným procesorom a vysoko citlivým 3D monitorom s nízkou spotrebou, vďaka čomu je zaručená životnosť batérie 4 – 6 mesiacov.


Inteligentná mobilná aplikácia

Petkit Fit P2 zhromažďuje a synchronizuje všetky dáta o aktivite vášho maznáčika cez cloud a následne odosiela do mobilnej aplikácie PETKIT na vašom smartfóne. Aplikácia obsahuje vstavaný kalendár, kde si môžete nastaviť časy kŕmenia, odčervenia, pravidelnej kontroly u veterinára a veľa ďalšieho. Doprajte s týmto inteligentným monitorom aktivity svojim psím a mačacím miláčikom starostlivosť, ktorú si zaslúžia!


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Petkit Fit P2 - šedý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Petkit Fit P2 - szürke.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií