Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Petkit Fresh 0,45 l – vzor mondrian

Zobraziť katalóg
Petkit Fresh 0,45 l – vzor mondrian
4,1 7 hodnotení
Miska – pre psov a mačky, váži množstvo krmiva, antibakteriálna povrchová úprava, špeciálny tvar pre pohodlnejšie kŕmenie, protišmyková spodná strana, napájanie A batériami
Kód:  PETa005d Produktové číslo:  P7478

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Petkit Fresh 0,45 l – vzor mondrian Predaj skončil

Petkit Fresh 0,45 l – vzor mondrian

Miska PetKit Fresh Smart je skvelým pomocníkom na váženie presnej dávky krmiva vašim maznáčikom. Múdra miska má nielen moderný dizajn, ale navyše vie navážiť aktuálne množstvo krmiva podľa hmotnosti, veľkosti a veku zvieraťa. Stiahnutím bezplatnej aplikácie do vášho mobilného telefónu budete mať prehľad o tom, koľko toho váš štvornohý miláčik za deň má zjesť a koľko v skutočnosti zje. Doprajte vašim miláčikom dlhý, zdravý a spokojný život s miskou PetKit!

Kľúčové vlastnosti misky PetKit Fresh Smart (motív Mondrian)

  • Moderný dizajn a kvalitné materiály
  • Miska PetKit zmeria presnú dávku krmiva podľa veku, hmotnosti a veľkosti zvieraťa
  • Stiahnutím aplikácie budete mať prehľad o životospráve vášho maznáčika
  • Dlhá výdrž batérie
  • Jednoduchá údržba
  • Misku možno použiť na granule aj na vodu
  • Vhodná pre menšie psy a mačky

PetKit Fresh Smart: jednoduchá umývateľnosť & dlhá životnosť

Premyslený dizajn misky PetKit Fresh Smart ocenia nielen vaši maznáčikovia. Konštrukcia misky spolu s pogumovanou vrstvou znižuje riziko vyliatia vody alebo vysypania granúl a mierne skosenie umožní, že sa z nej zvieratá pohodlne najedia. Vnútorná antikorová miska zabraňuje zachytávaniu nečistôt a možno ju ľahko vybrať a umyť v umývačke riadu. Viac ako rok prevádzky zabezpečia dve AAA batérie.

Objem:
0,45 l

Napájanie:
2 × AAA batéria

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den dnes dorazila váží vše v pohodě ale nejde sparovat v aplikaci v telefonu jí nenajde jestli se někde nezapíná blootho na misce ?

Diskusia a poradňa k Petkit Fresh 0,45 l – vzor mondrian
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Petkit Fresh 0.45l - vzor mondrian. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Petkit Fresh 0.45l - mondrian minta.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií