Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Petkit Fresh Element

Zobraziť katalóg
Petkit Fresh Element
Dávkovač krmiva – pre psov a mačky, ovládaný vzdialene pomocou inteligentného telefónu, plánovanie kŕmenia, ochrana krmiva pred vlhkosťou, napájanie alkalickými batériami, dizajn vhodný do interiéru, rozmery 445×500×223mm
Kód:  PETb0041 Produktové číslo:  P12473

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Petkit Fresh Element

Riešite dlhodobo otázku, ako nakŕmiť svojho maznáčika v čase, keď nie ste doma? Odpoveď ponúka dávkovač krmiva Petkit Fresh Element. S jeho pomocou môžete krmivo psíkovi alebo mačičke servírovať vo vopred nastavených intervaloch aj množstvo, bez toho aby ste pri tom museli fyzicky byť. Potrebujete na to len naplniť zásobník krmivom a stiahnuť si do telefónu mobilnú aplikáciu.

Kľúčové vlastnosti dávkovača Petkit Fresh Element

  • Zabezpečí kŕmenie domáceho maznáčika v čase vašej neprítomnosti
  • Nastavenie aj ovládanie cez mobilnú aplikáciu (zdarma na stiahnutie na iTunes alebo Google Play )
  • Možnosť zostavenia individuálneho kŕmneho plánu
  • Automatické upozornenie na nízky stav zásobníka s krmivom
  • Sitko chrániace krmivo pred navlhnutím
  • Bezpečnostné dávkovacie dvierka
  • Napájaný alkalickými batériami
  • Dizajnovo prispôsobený pre interiéry

Na nedostatok krmiva v dávkovači vás upozorní notifikácia v telefóne

Cez spomínanú aplikáciu v mobile si môžete nastaviť detailný plán, ušitý na mieru vášmu miláčikovi: stačí o ňom zadať niekoľko údajov a dostanete presný výpočet pre optimálny príjem kalórií. Množstvo zostávajúceho krmiva v dávkovači Petkit Fresh Element potom udáva váhový senzor. Akonáhle sa priblíži nule, na mobile sa vám objaví notifikácia.

Petkit Fresh Element – dôraz na prvotriednu kvalitu krmiva aj na bezpečnosť

Je na prvý pohľad zrejmé, že výrobca dávkovača Pektit Fresh Element myslel naozaj na všetko. Zásobník má kapacitu 6 l a pohodlne vystačí na celodenné kŕmenie vášho psíka alebo mačičky. Navyše obsahuje aj sitko zo silikónu, ktoré chráni krmivo pred navlhnutím. Z bezpečnostného hľadiska oceníte aj dômyselné vyhotovenie dvierok, kadiaľ sa krmivo sype: sú totiž riešené tak, aby si do nich váš maznáčik neprivrel labku alebo ňufáčik.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Petkit Fresh Element Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Petkit Fresh Element. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Petkit Fresh Element.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií