Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

PetKit Mate Wifi kamera pre psy a mačky – Wood

Zobraziť katalóg
PetKit Mate Wifi kamera pre psy a mačky – Wood
Kamera – online sledovanie v reálnom čase, možnosť zaznamenania videa a fotiek, mikrofón, laser, 340° otáčanie a 110° na výšku
Kód:  PETa002 Produktové číslo:  P7211
PetKit Mate Wifi kamera pre psy a mačky – Wood Predaj skončil

PetKit Mate Wifi kamera pre psy a mačky – Wood

Chcete byť v spojení so svojimi miláčikmi aj napriek tomu, že musíte denne svoj čas tráviť v práci či v škole? Potom je tu smart kamera PetKit Mate WiFi práve pre vás. Táto kamera slúži na komunikáciu so psami a mačkami. Vďaka obojsmernému mikrofónu môžete svojich miláčikov pokarhať aj upokojiť, pokiaľ nie sú práve vo svojej koži a zároveň vidieť a počuť ich reakcie. Vďaka prepojeniu kamery skrze aplikáciu so smartfónom sa môžete spolu dokonca aj hrať. Pomocou zabudovaného lasera, ktorý možno telefónom ovládať, zviera zabavíte na dlhé minúty. A ak sa zadarí, môžete zachytiť vtipné momenty vašej hry na HD video či zaobstarať krásne a autentické fotografie.

Aké sú prednosti kamery PetKit Mate WiFi Wood?

  • Online sledovanie maznáčika cez špeciálnu P-Care M1 WiFi kameru
  • Možnosť zachytenia fotografií a videa s kvalitou 720p HD
  • Obojsmerný mikrofón pre komunikáciu
  • Otáčací uhol pre natáčanie 340° na šírku a 110° na výšku
  • Minimalistický dizajn a kvalitné spracovanie
  • Laserové svetlo na hranie
  • Možnosť prepojenia so smartfónom cez jednoduchú aplikáciu
  • IR technológia pre nočné videnie

V spojení vo dne, v noci

Pozorovanie maznáčika vám nepreruší ani šero vďaka špeciálnej technológii infračerveného nočného videnia. Kamera je kompatibilná s operačným systémom Android aj iOS. Zariadenie PetKit Mate WiFi Wood má veľké rozpätie snímacích uhlov, čo znamená, že ho môžete postaviť kamkoľvek v interiéri a stále uvidíte, či váš štvornohý miláčik práve spí alebo vám trhá vankúše a vyhrabáva hlinu z kvetináčov. Kamera jednoducho ponúka nevyhnutný kontakt so zvieratami na diaľku, prehľad nad ich stravovaním a dennou aj nočnou aktivitou. Náročná práca či dovolenka tak už nikdy nebude prekážkou.

Prevzatie jednoduchej ovládacej aplikácie pre váš telefón:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.petkit.abroad&hl=cs

https://itunes.apple.com/us/app/petkit-international/id994053492?mt=8

Jedinečný a ocenený dizajn

Okrem iného vašu domácnosť určite poteší jednoduchý a minimalistický dizajn celého reproduktora. Tvar valca, ktorý umožňuje maximálnu rotáciu kamery, sa snúbi s elegantným vzorom dreva. Nie nadarmo sa kamera dočkala najvýznamnejšieho ocenenia na poli priemyselného a produktového dizajnu – červeného bodíku čiže Red Dot Award za rok 2016.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PetKit Mate Wifi kamera pre psy a mačky – Wood
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PetKit Mate Wifi Wood pro psy a kočky. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PetKit Mate Wifi Kamera kutyáknak és macskáknak - fa.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií