Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Petwant PF-105 Automatický dávkovač 5 porcií

Zobraziť katalóg
Petwant PF-105 Automatický dávkovač 5 porcií
Dávkovač krmiva – na suchú aj vlhkú stravu, ovládanie pomocou telefónu, tvar jedálenského taniera poskytne mačkám, malým a stredným psom stravu na celý deň
Kód:  PWT002a Produktové číslo:  P37085 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Petwant PF-105 Automatický dávkovač 5 porcií Predaj skončil

Petwant PF-105 Automatický dávkovač 5 porcií

Celý deň v práci a práve nemáte nikoho, kto by vášho maznáčika nakŕmil, keď sa večer zdržíte? Automatický dávkovač krmiva PF-105 vie ponúknuť až 5 porcií počas celého dňa. Je prispôsobený pre dávkovanie suchých granúl aj šťavnatého mäsa z konzerv. Veľkostne sa hodí pre mačky, menšie a stredné psy. Aj keď nie ste doma, môžete v presný čas zabezpečiť, aby vášmu štvornohému priateľovi neškvŕkalo v bruchu.

Kľúčové vlastnosti dávkovača krmiva Petwant PF-105

  • Inteligentný dávkovač krmiva
  • Vhodný pre mačky, malé a stredné psy
  • 5 oddelených boxov
  • Nastavenie časov kŕmenia priamo na prístroji
  • Ideálny na granuly aj mäso z konzervy
  • Jednoduchá údržba a neškodný materiál
  • Rozmery: 33 × 33 × 15,2 cm

Nastavte až 5 časov kŕmenia

Zásobník má tvar taniera s 5 oddelenými boxami. Pri každom zopnutí sa ponúkne jeden. Časy kŕmenia možno ľahko nastaviť priamo na displeji prístroja pomocou ovládacích tlačidiel. Dávkovač Petwant PF-105 je navyše vybavený poistným zámkom, ktorý zabráni nechcenému otvoreniu celého veka. Vyrobený je z ABS materiálu, takže neobsahuje Bisfenol A. Svojmu maznáčikovi teda predkladáte bezpečný tanier.

Moderný dizajn a spoľahlivé fungovanie

Vyniká veľmi elegantným dizajnom, skvele zapadajúcim do modernej domácnosti. Je vybavený aj záložným napájacím zdrojom pre prípad výpadku primárneho. Údržba je maximálne jednoduchá, pretože vnútorný zásobník je vyberateľný a ľahko ho umyjete.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre psy, Pre mačky Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre psy, Pre mačky Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Petwant PF-105 Automatický dávkovač 5 porcií Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Petwant F2 Wi-Fi Automatický dávkovač 5 porcí. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Petwant PF-105 Automata adagoló 5 adag.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií