PET Aplikace

PFAFF Smarter 160S

Zobraziť katalóg
PFAFF Smarter 160S
Šijací stroj 23 druhov stehov, nastaviteľná šírka a dĺžka stehu, dekoratívna/ jednokroková gombíková dierka, spätný chod na zapošitie, automatický navliekač ihly, nastaviteľná poloha ihly, možnosť šitia dvojihlou, LED osvetlenie, voľné rameno
Kód:  PF1001b Produktové číslo:  41004115

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PFAFF Smarter 160S

Staňte sa profesionálom v odbore vďaka tomuto perfektnému šijaciemu stroju PFAF Smarter 160S. Špičková kvalita, exkluzívny dizajn a neskutočné množstvo skvelých funkcií v kombinácii s priaznivou cenou ho vynáša na prvé priečky obľúbenosti. Tento mechanický stroj ponúka až 23 druhov stehov, takže je naozaj z čoho vyberať. Samozrejmosťou je možnosť nastavenia šírky a dĺžky stehu, spätný chod na zapošitie alebo šitie dvojihlou. Gombíkovú dierku možno ušiť v jednom kroku alebo dekoratívne. Iste oceníte aj automatický navliekač a nastaviteľnú polohu ihly. S týmto profíkom zvládnete naozaj všetko bez akéhokoľvek problému.

Kľúčové vlastnosti

  • Ponúka až 23 druhov stehov
  • Možnosť šitia dvojihlou
  • Nastaviteľná šírka a dĺžka stehu
  • Navliekač ihly
  • LED osvetlenie
  • Spätný chod na zapošitie
  • Možnosť regulácie prítlaku pätky

Jednoducho univerzál

Veľkou prednosťou šijacieho stroja je voľné rameno, ktoré využijete predovšetkým na šitie rukávov či detských odevov. Samozrejmosťou je aj možnosť použitia dvojihly, s ktorou môžete spracovávať aj dvojfarebné vzory pri použití dvoch špuliek rôznofarebných nití. Šijací stroj je vybavený LED osvetlením, ktoré zlepšuje viditeľnosť a uľahčuje prácu. Navyše vás iste prekvapí aj veľmi tichý chod, takže nebudete pri práci rušení žiadnym nadmerným hlukom.

Príslušenstvo:

Pätka základná (umiestnená na stroji)
Patka pre slepý steh
Pätka priehledná (vyšívacie)
Patka zipsová
Pätka na obšívanie gombíkových dierok
4 × Cievka na spodnú niť
Štetček
Sada ihiel Inspira
Skrutkovač
Druhý kolík cievky nite
Krytka cievky nite (malá a veľká)
Plstená podložka

 

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Automatický navliekač nite, Voľné rameno, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie Hotovo!
Počet druhov stehov
23 Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Automatický navliekač nite, Voľné rameno, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie Hotovo!

Vlastnosti

Počet druhov stehov
23 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky šijacie stroje

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PFAFF Smarter 160S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PFAFF Smarter 160S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PFAFF Smarter 160S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PFAFF Okosabb 160S.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií