Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

PFAFF Smarter 260S

Zobraziť katalóg
PFAFF Smarter 260S
Šijací stroj 27 druhov stehov, nastaviteľná šírka a dĺžka stehu, dekoratívne / jednokroková gombíková dierka, spätný chod pre zapošitie, automatický navliekač ihly, nastaviteľná poloha ihly, možnosť šitia dvojihlou, LED osvetlenie, voľné rameno
Kód:  PF1001c Produktové číslo:  41004116

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PFAFF Smarter 260S

Prvotriedne elektronický šijací stroj PFAFF Smarter 260S vyniká svojou špičkovou kvalitou, dizajnom a celou radou skvelých funkcií. Ponúka veľa vychytávok, ktoré vám šitie uľahčia. Môže sa pochváliť 27 druhmi základných a pružných stehov, umožňuje nastaviť ľubovoľnú šírku a dĺžku stehu. Gombíkovú dierku vie ušiť v jednom kroku alebo dekoratívne. Disponuje praktickým automatickým navliekačom ihly, ktorý vám uľahčí navliekanie nití. Nechýba ani spätný chod pre zapošitie či nastaviteľná poloha ihly.

Hlavné prednosti

  • 27 druhov stehov
  • nastaviteľná šírka a dĺžka stehu
  • dekoratívne / jednokroková gombíková dierka
  • automatický navliekač ihly
  • spätný chod pre zapošitie
  • nastaviteľná poloha ihly
  • voľné rameno
  • možnosť šitia dvojihlou
  • LED osvetlenie

Jedinečné funkcie

Prednosťou šijacieho stroja je tiež voľné rameno, ktoré je vhodné pre šitie rukávov. Samozrejmosťou je aj možnosť šitia dvojihlou, s ktorou môžete šiť aj dvojfarebné vzory pri použití dvoch špuliek rôznofarebných nití. Šijací stroj je opatrený LED osvetlením, ktoré zlepšuje viditeľnosť a uľahčuje prácu. Veľmi kvalitné šijací stroj bielej farby s modrými detailmi sa vám bude jednoducho ovládať, právom sa stane vaším skvelým pomocníkom pre šitie originálnych modelov či pre rôzne úpravy odevov.

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Automatický navliekač nite, Voľné rameno, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie Hotovo!
Počet druhov stehov
27 Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Automatický navliekač nite, Voľné rameno, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie Hotovo!

Vlastnosti

Počet druhov stehov
27 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky šijacie stroje

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PFAFF Smarter 260S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PFAFF Smarter 260S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PFAFF Smarter 260S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PFAFF Okosabb 260S.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií