Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

PHILCO PF 2602 NX

Zobraziť katalóg
PHILCO PF 2602 NX + 36 mesiacov servis, po registrácii
5 1 hodnotení
Zásuvková mraznička energetická trieda A++, objem 260 l, ročná spotreba energie 247 kWh/annum, hlučnosť 42 dB, displej a zámok, šírka 59,5 cm, výška 185 cm, hĺbka 71 cm
Kód:  FAC4700g Produktové číslo:  PF2602NX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PHILCO PF 2602 NX

Zásuvková mraznička Philco PF-2602 NX je skvelým pomocníkom na bezproblémové skladovanie potravín. Dostatok miesta zabezpečuje využiteľný objem  260 l. Potraviny budete môcť usporiadať do 6 zásuviek z priehľadného plastu a 1 vyklápacej. Mraznička patrí do energetickej kategórie A++, vďaka čomu nielenže šetríte svoju peňaženku, ale aj životné prostredie. K dispozícii je aj Eco režim mrazničky. Systém Multi AirFlow garantuje rovnomernú cirkuláciu chladného vzduchu v celom prístroji a eliminuje výkyvy teplôt spôsobené otváraním dverí.

Mraziaci výkon mrazničky je 20 kg – za 24 hodín ste tak schopní zamraziť práve 20 kg čerstvých potravín. Do výbavy zariadenia patrí elektronické ovládanie, ktoré môžete kontrolovať na displeji, detský zámok a akustický alarm. Technológia No Frost zabraňuje tvorbe námrazy na stenách spotrebiča. Zariadenie má elegantné nerezové vyhotovenie s možnosťou zmeniť smer otvárania dverí – tým sa mraznička ešte viac prispôsobí vašim potrebám.

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Typ
Zásuvková Hotovo!
Výška
185 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
71 cm Hotovo!

Typ mrazničky

Typ
Zásuvková Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery mrazničky

Výška
185 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
71 cm Hotovo!
Hmotnosť
77 kg Hotovo!

Vlastnosti mrazničky

Vlastnosti mrazničky
Displej, Zámok Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PHILCO PF 2602 NX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PHILCO PF 2602 NX .
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií