Siguro kuchyňský robot

PHILCO PHHB 6900

Zobraziť katalóg
PHILCO PHHB 6900
Elektrický sekáčik 400 W, 1 l sklenená nádoba, antikorový sekací nôž, šľahací nadstavec, biela
Kód:  EAV3111u Produktové číslo:  41002068 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PHILCO PHHB 6900

Zmáha vás nekonečne dlhé čistenie a príprava zeleniny na vašu chutnú polievku? Ste vyznávačom zeleninových koktailov, alebo si často doprajete zdravé šaláty? Otupili ste už niekoľko súprav nožov pri nekonečnom krájaní? Nechajte túto nudnú prácu na nás a využite svoj získaný čas na svoj voľný čas. Tento jednoduchý sekáčik odvedie všetku prácu za vás.

Kľúčové vlastnosti

  • Silný motor s príkonom 400 W
  • Do nádoby sa zmestí až 1 liter zeleniny
  • Kvalitné nástroje na šľahanie či sekanie
  • Gumová položka udrží zariadenie na jednom mieste
  • Jednoduché ovládanie jednou rukou

Vďačný pomocník

Sekáčik z dielne spoločnosti Philco sa čoskoro stane vaším najlepším partnerom na prípravu zeleniny. Sklenená nádoba s objemom jedného litra poskytuje dostatočný priestor na rozdrobovanie hôr zeleniny. O rýchly a presný rez sa postará sekací nôž, ktorý nájdete v balení. Silný motor s príkonom 400 W je zárukou kvalitného výkonu. Svoje uplatnenie určite nájde aj šľahač na prípravu chutných smotanových tort alebo zmrzliny. Prístroj sa veľmi jednoducho ovláda iba jednou rukou. To všetko vďaka gumovej protišmykovej podložke, ktorá udrží stroj na svojom mieste. Veľmi jednoduchá je taktiež údržba, prístroj sa dá veľmi jednoducho čistiť v umývačke.

 

Parametre a špecifikácia

Príkon
400 W Hotovo!
Objem nádoby
1 000 ml Hotovo!
Materiál nádoby
Sklo Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
400 W Hotovo!
Objem nádoby
1 000 ml Hotovo!
Materiál nádoby
Sklo Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, kúpil som tento produkt. Dnes som ho išiel otestovať. Chcem sa opýtať Spínač zapnutie/vypnutie. Akým spôsobom to funguje? Ten spínač je navrchu "zarovno s krytom motora prístroja" ako je vidieť na obrázku. Po zapnutí do elekt. prúdu sa sekáč automaticky zapne no vypnuť sa nedá. Má tento spínač funkciu vypnutia? Ďakujem

Diskusia a poradňa k PHILCO PHHB 6900
Príslušenstvo pre PHILCO PHHB 6900 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PHILCO PHHB 6900. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PHILCO PHHB 6900 Zerkleinerer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philco PHHB 6900.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií