AD homeoffice Siguro kuchyňský robot

PHILCO PHSM 9000

Zobraziť katalóg
PHILCO PHSM 9000
5 4 hodnotení
Kuchynský robot – planetárne hnetenie, príkon 1200 W, kovové vnútorné prevody, antikorový plášť, materiál misy nerez, objem misy 5 l, 6 rýchlostí, tlačidlo PULSE, funkcie šľahanie, miesenie, miesenie, mletie a mixovanie, súčasťou miešacia metla, hnetací hák, priehľadný kryt misy, k metla, mixér, mlynček na mäso, lis na citrusy/odšťavovač, bubienkové strúhadlo, šľahacia metla a formička na cukrovinky, 3 strúhacie disky, hmotnosť 7,25 kg, rozmery 33 × 36 × 18 cm (V׊×H), biela farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PHKR001 Produktové číslo:  PHSM9000 Stránky výrobcu

PHILCO PHSM 9000

Extrémne všestranný kuchynský robot PHILCO PHSM 9000 je vďaka výkonnému motoru s príkonom 1200 W, celokovovému vyhotoveniu vrátane prevodu a širokému príslušenstvu, schopný ľahko nahradiť celý arzenál kuchynských spotrebičov. Robot šľahá, hnetie, mieša, mixuje, melie mäso, strúha, odšťavuje, tvaruje cukrovinky, plní klobásy, a ešte oveľa viac! Súčasťou balenia je aj praktická sklenená nádoba s objemom 1,5 l. Iste tiež oceníte extrémnu stabilitu a dlhú životnosť, rovnako ako tichý chod.


PHILCO PHSM 9000

Mám sa k svetu, šľahám, miešam, hnetiem

Kuchynský robot PHILCO PHSM 9000 disponuje odklopným ramenom, vďaka ktorému pohodlne vymeníte balónovú metlu za hnetací hák, alebo plochú metlu so špeciálnou nepriľnavou úpravou. K veľkej kovovej nádobe s objemom 5 l je k dispozícii aj priehľadný kryt s praktickým otvorom pre pridávanie surovín. Ľahko tak pripravíte akúkoľvek kulinársku pochúťku presne tak, ako si ju predstavujete.


Smoothie alebo ľad? Aj hneď

Výkonný motor, ktorý poháňa extrémne ostré oceľové čepele kuchynského robota PHILCO PHSM 9000, dokáže ľahko drviť aj ľad. Preto je mixér PHILCO PHSM 9000 ideálny nielen na mixovanie ovocia a zeleniny, ale aj byliniek, a dokonca aj orieškov na domáce pesto. Vďaka 6 rýchlostnému planetárnemu systému miešanie s pulzným režimom už nezáleží na tom, či chcete vyšľahať jeden vaječný bielok alebo vymiesiť kilo kysnutého cesta.

PHILCO PHSM 9000

PHILCO PHSM 9000

20 kíl mäsa namlel, ani sa nezakuckal

S robotom PHILCO PHSM 9000 sa stanete majstrom delikates. Tatarák, sekaná, vínna klobása? So všetkým si kuchynský robot od spoločnosti PHILCO poradí. Prepracovaný mlynček s tromi kotúčmi namelie mäso presne podľa vašich predstáv. Veľmi jednoducho môžete pridať nadstavec na klobásy a párky. Vďaka precíznemu vyhotoveniu všetkých súčastí môžete mlynček jednoducho zmontovať. Navyše vás na prvý pohľad zaujme nadčasovým dizajnom, skvele ladiacim k akejkoľvek kuchyni.


Pomalý lis na ovocie

Všetko príslušenstvo tohto kuchynského robota PHILCO PHSM 9000 je vyrobené z kvalitných materiálov. Lis na ovocie pracuje na princípe pomalého lisovania pri nízkych otáčkach, vďaka čomu nedochádza k redukcii vitamínu a enzýmu kvôli zahrievaniu. Súčasťou balenia sú tiež tri strúhadlá jemné, hrubé a plátkovacie. Pustite sa bez driny do hory zemiakov, pripravte si domáce banánové alebo zelerové chipsy, strúhajte orechy, mrkvu alebo šalátové uhorky. Tento robot hravo zvláda všetko a zaručene vždy s perfektným výsledkom.

PHILCO PHSM 9000

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Krajina
Česko, Slovensko Hotovo!
Príslušenstvo
miešacia metla, hnetací hák, priehľadný kryt misy, K metla, mixér, mlynček na mäso, lis na citrusy/odšťavovač, bubienkové strúhadlo, Šľahacia metla, Formička na cukrovinky Hotovo!
Objem misy
5 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
3 Hotovo!
Príkon
1 200 W Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
miešacia metla, hnetací hák, priehľadný kryt misy, K metla, mixér, mlynček na mäso, lis na citrusy/odšťavovač, bubienkové strúhadlo, Šľahacia metla, Formička na cukrovinky Hotovo!
Objem misy
5 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
3 Hotovo!

Materiál

Materiál misy
Nerez Hotovo!
Materiál plášťa
Nerez Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Kov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
18 cm Hotovo!
Šírka
36 cm Hotovo!
Výška
33 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,25 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je zde také rozdělen výkon motoru jak je to u verze 9100? Tzn. na přední a zadní část (duální motor) a jaký je případně poměr výkonů? Děkuji

Dobrý večer, jak prosím snížím metlu, aby dosáhla ke dnu nádoby? Dekuji

Jaká je reklamovanost tohoto produktu?

dobrý den, někde jsem zahlédl, že přívodní kabel je jen 90 cm, je to vůbec možné, tak málo ? Vždyť výška linky je cca 83 cm.

může robot strouhat ořechy

Tak jak je to s příslušenstvím k Philcu PHSM 9000.V návodu je uvedeno že balení obsahuje také tři struhadla-jemné, hrubé a plátkovací, což v odpovědi na dotaz jednoho zákazníka uvedeno není.Tak je to tam nebo není?Je to důležité pro zpracování zeleniny a okurek např.Děkuji Karel.

Dobrý den, z jakého materiálu jsou vnitřní převody.

Dobrý den jaké je příslušenství pro zakoupení robota,je to vše co zobrazuje uvaděči foto?Dekuji

Dobrý den lze dokoupit příslušenství na sekání a krouhání dekuji

Diskusia a poradňa k PHILCO PHSM 9000
Príslušenstvo pre PHILCO PHSM 9000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PHILCO PHSM 9000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PHILCO PHSM 9000.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií