Moderná elektrická kanvica PHILCO PHWK 2040 v sklenenom dizajne oživí vašu kuchyňu a umožní vám pripraviť dokonale každý druh čaju či iného teplého nápoja. Presnú reguláciu teploty tiež využijete pri varení alebo ohrievaní.
Praktické ovládanie na rukoväti
Ovládanie kanvice PHILCO PHWK 2040 je umiestnené na rukoväti. Jednoducho tak nastavíte požadovanú teplotu ohrevu vody. Voliť môžete v pásme 50 °C – 100 °C vždy po 5 °C. Aktuálna teplota je zobrazená na LED displeji.
Vysoko odolný materiál
Kanvica PHILCO PHWK 2040 je vyrobená z bezpečnostného skla, ktoré odoláva vysokým teplotám a prudkým teplotným výkyvom. Nemusíte sa o ňu báť – bežnou manipuláciou ani vplyvom teploty sa sklo nepoškodí a vy si tak vďaka priehľadnému vyhotoveniu môžete užiť krásu vody. Objem kanvice je 1,7 litra.
Každému nápoju jeho teplota
Či už potrebujete vodu uvariť, alebo si chcete vychutnať správne pripravený čaj, stačí vám táto jediná kanvica. Do skleneného tela jednoducho vložíte sitko na sypaný čaj vyrobené z nehrdzavejúcej ocele tak, aby podporilo správne vylúhovanie čaju a dalo čajovým lístkom priestor na plné rozvinutie. Po vylúhovaní sitko vyberiete, ľahko umyjete a čaj môžete podávať priamo z tejto krásnej kanvice.
Funkcie, ktoré oceníte
Jednou z funkcií modernej kanvice PHILCO PHWK 2040 je Keep Warm – funkcia udržania zvolenej teploty. Tá výrazne zmierni stres pri rannom chode vašej domácnosti. Kanvica bude udržiavať nápoj v požadovanej teplote až 30 minút. Má tiež ochranu proti prehriatiu, ktorá nedovolí, aby sa ohrievala, pokiaľ v nej nie je voda. Určite oceníte aj veľmi jemný filter, ktorý do vašej šálky neprepustí žiadne usadeniny.
Tipy pre vás
Vďaka tejto kanvici s reguláciou teploty si môžete správne vychutnať každý nápoj. Viete, akú teplotu má mať voda na turka, instantnú kávu alebo rôzne druhy čajov? Kanvicu oceníte aj v kuchyni pri varení. Čierny čaj – voda 100 °C, lúhujte dve až päť minút. Zelený čaj – voda 70 – 80 °C, nelúhujte dlhšie ako tri minúty. Bylinkový čaj – voda 100 °C a zvyčajne sa lúhuje päť až desať minút. Aj Rooibos zalejte vriacou vodou a podľa intenzity lúhujte päť až desať minút. Zmes na ovocný čaj dajte do studenej vody, po vare lúhujte až desať minút. Ideálna voda na tureckú kávu je 95 °C a teplota na instantnú kávu je 90 °C.