Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

PHILCO PHWK 2050

Zobraziť katalóg
PHILCO PHWK 2050
4,8 13 hodnotení
Rýchlovarná kanvica objem 1.7 l, príkon 3000W, materiál: sklo, automatické vypnutie, funkcia udržania teploty, lcd displej, ochrana pred prehriatím, otočná základňa, regulácia teploty, sitko na čaj, skrytá špirála, ukazovateľ vodnej hladiny a zvuková signalizácia, číra a strieborná
Kód:  PHICRK01 Produktové číslo:  PHWK 2050 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PHILCO PHWK 2050

Sklenená rýchlovarná kanvica PHILCO PHWK 2050 so sitkom z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele poteší všetkých milovníkov čaju. Zvoľte teplotu pre daný druh čaju a vďaka sklenenému telu kanvice môžete pozorovať, ako sa o všetko postará a naservíruje vám dokonalý čaj.


PHILCO PHWK 2050

Prehľadný ovládací panel s displejom

Kanvicu PHILCO PHWK 2050 je možné používať na ohrev vody alebo priamo na prípravu čaju vnútri kanvice. A to buď využitím jedného z piatich programov: čierny, zelený, biely, Oolong alebo bylinkový čaj, alebo manuálne individuálnym nastavením teploty v rozpätí od 40 do 100 °C vždy v krokoch po 5 °C s dobou varenia až 15 minút.


Dokonalá aróma

Sitko na lúhovanie čaju je vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Dierovaný plášť sitka je navrhnutý tak, aby sa čajové lístky vďaka pohybu vody v kanvici plne rozvinuli a váš nápoj mal plnú arómu. Kanvica je ďalej vybavená veľmi jemným filtrom tiež z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, takže si vždy vychutnáte len čistú šálku čaju.

PHILCO PHWK 2050

PHILCO PHWK 2050

Kvalita je v detailoch

Na kvalitný antikorový podstavec s LED displejom je možné položiť kanvicu v akomkoľvek smere. Vykurovacie teleso je zakryté doskou z ušľachtilej ocele. Kanvica má funkciu automatického vypnutia aj ochranu proti prehriatiu. Vďaka odnímateľným častiam veka sa dá ľahko čistiť. Plastová rukoväť umožňuje ľahkú manipuláciu bez rizika popálenia.


Užite si ticho

Svoju šálku čaju si môžete v pokoji vychutnať kedykoľvek, pretože kanvica má funkciu Mute – bez zvuku, ktorá umožní vypnúť prenikavé zvuky. Kanvicu teda môžete používať v priestoroch, kde je vyžadované ticho, alebo keď nechcete nikoho budiť.

PHILCO PHWK 2050

PHILCO PHWK 2050

Tipy pre vás

Uvarte si skvelý ovocný čaj a pripravte si doma osviežujúci voňavý nápoj. Do sitka vložte jazmínový čaj a priamo do kanvice vložte na kúsky pokrájané ovocie podľa vašej chuti. Uvarený čaj nechajte vychladnúť, prelejte do džbánku, pridajte čerstvé ovocie a ľad a máte perfektný ľadový čaj.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál
Sklo Hotovo!

Farba

Farba
Číra, Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na konvici svítí E po vytažení přívodního kabelu a opětovném zapojení stále svítí E jak ji uvedu do provozu. děkuji Hekerle

Dobrý den,můžu se zeptat může zůstat konvice na podstavci?

Dobrý deň, ukazuje konvica aj aktuálnu teplotu vody potom čo ju zapnem? Ďakujem

Nedostal jsem ke konvici návod na použití, kde ho najdu? Děkuji Kunc

Dobrý den, chápu to správně, že si můžu vybrat jestli po ohřátí vody na požadovanou teplotu se konvice sama vypne a nebo bude vodu udržovat na dané teplotě? Děkuji

Dobrý den prosím jaká minimální teplota se dá nastavit na konvici?

Dobrý den, dokáže tato konvice udržet nastavenou teplotu delší dobu, tzn. dohřívat vodu?

Pasuje vicko konvice i bez sitka?

Dobry den, oznami tato kanvica koniec luhovania zvukovym signalom ? Dakujem

Aku ma tato kanvica minimalnu hranicu vody? je to standartne 0.5L alebo menej?

Diskusia a poradňa k PHILCO PHWK 2050
Príslušenstvo pre PHILCO PHWK 2050 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PHILCO PHWK 2050. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PHILCO PHWK 2050. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PHILCO PHWK 2050. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PHILCO PHWK 2050.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií