Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

PHILCO PLDS 1263 Crown

Zobraziť katalóg
PHILCO PLDS 1263 Crown
5 3 hodnotení
Úzka práčka s predným plnením spredu plnená, A+++/A/B, 1200 ot./min, náplň 6 kg, 16 programov, rýchle pranie, kontrola vyváženia bielizne, kontrola proti pretečeniu, odložený štart 0 - 24 hod., 85 x 60 x 47 cm
Kód:  FAP1710h Rozšírená záruka +12 mesiacov Produktové číslo:  PLDS1263 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PHILCO PLDS 1263 Crown

Voľne stojaca a spredu plnená práčka Philco PLDS 1263 Crown vyperie naraz až 6 kg špinavej bielizne. Zaobstaranie tejto práčky bude veľmi priaznivou správou pre vašu peňaženku. Práčka sa vyznačuje mimoriadne nízkou spotrebou elektrickej energie a radí sa do energetickej triedy A+++. Navyše umožňuje úsporné pranie v podobe ekonomického programu, ktorý skráti čas prania, čím sa zníži spotreba vody aj energie. Maximálna rýchlosť odstreďovania je 1200 otáčok za minútu.

Kľúčové vlastnosti

  • LED displej
  • Odložený štart
  • Kontrola vyváženia
  • Rýchle pranie
  • Uloženie obľúbeného programu do pamäte
  • Funkcia odstránenia bublín
  • Ochrana proti prehriatiu
  • Kontrola vyváženia bielizne
  • Kontrola proti pretečeniu
  • Zvukový signál
  • Uhol otvorenia dverí 175°

Vyberať budete môcť zo 16 programov vrátane už spomenutého ekonomického programu, rýchleho či programu na športové a detské oblečenie. V modernej práčke nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, v tomto prípade možno štart odložiť až o 24 hodín, môžete prať kedykoľvek vám to časovo vyhovuje. Komfortné ovládanie zaisťuje prepracovaný LED displej aj s českými popiskami.

Práčka Philco má priemer otvoru na vkladanie bielizne 31 cm s príjemným a moderným dizajnom dvierok. Nechýba detská poistka, ktorá zamedzí manipulácii s nastavením počas prania vašimi deťmi. Iste oceníte kontrolu vyváženia, ktorá bráni pohybu práčky po dlažbe či pamäť pri prerušení dodávky prúdu. Ak hľadáte úspornú práčku s dostatkom programov a funkcií, tak Philco PLDS 1263 Crown bude tou správnou voľbou.

Programy:

  • Bavlna, bavlna EKO, Džínsy, Farebné, Rýchly program, Ručné pranie, Plákanie a odstreďovanie, Iba odstreďovanie, Len vypúšťanie, Vlna, Jemné, Mix, Syntetika, Športové odevy, Detské oblečenie

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
53 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky úzke práčky s predným plnením – hĺbka do 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,zakoupil jsem tuto pračku.Mohl bych vědět co konkrétně mému kusu chybí,zd se jedná o kus po opravě,nebo je povrchově poškozen a případně jak?Děkuji za odpověď.Š.

Diskusia a poradňa k PHILCO PLDS 1263 Crown
Príslušenstvo pre PHILCO PLDS 1263 Crown Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PHILCO PLDS 1263 Crown.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií