Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

PHILCO PX 5601 X

Zobraziť katalóg
PHILCO PX 5601 X + 36 mesiacov servis, po registrácii
3,0 2 hodnotení
Americká chladnička štvordverová, energetická trieda A+, klimatická trieda N a T, objem chladničky 390l, objem mrazničky 170l, počet políc chladničky 4, počet priehradiek mrazničky 6, antikorová farba, funkcie: no Frost, s displejom, nulová zóna, LED osvetlenie, super chladenie, super mrazenie, ventilácia, 188×91×75cm (V׊×H)
Kód:  PHICHL002 Produktové číslo:  PX 5601 X Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PHILCO PX 5601 X


Americká chladnička PHILCO PX 5601 X

Americká chladnička PHILCO PX 5601 X je vhodná pre všetkých, ktorí hľadajú priestrannú chladničku v luxusnom dizajne! Medzi hlavné výhody amerických chladničiek patrí ich prehľadný a objemný vnútorný priestor, štýlové vyhotovenie a rad užitočných funkcií. Americká chladnička má v dolnej časti dve na sebe nezávislé zóny, ktoré môžete ľubovoľne prepínať z chladničky na mrazničku a naopakVďaka LED osvetleniu sa budete v uložených potravinách lepšie orientovať a navyše ušetríte za energiu. Americká chladnička PHILCO patrí do energetickej triedy A+ a samozrejmosťou sú funkcie Holiday a Eco pre ešte väčšiu úsporu energie počas doby vašej dovolenky.


390 l

Objem chladničky

170 l

Objem mrazničky

A+

Energetická trieda


Double NoFrost

Americká chladnička PHILCO PX 5601 X poskytuje tie najlepšie možné podmienky na uskladnenie potravín. Dva kompresory totiž kompletne prevezmú do svojej starostlivosti teplotu aj vlhkosť v celom vnútornom priestore.

Jeden kompresor sa stará o chladiacu časť a druhý o mraziacu. Vďaka tomu neexistuje možnosť prenosu pachov medzi chladničkou a mrazničkou.


Stále čerstvé ovocie a zelenina v americkej chladničke PHILCO

Nastavte Zónu 1 ako priestor s ideálnou teplotou, vlhkosťou a prúdením vzduchu. Vďaka tomu získate ovocie a zeleninu bez straty vitamínov aj nutričných hodnôt.

Multifunkčná časť

Spodné priestory možno samozrejme využiť ako plnohodnotnú mrazničku, ale zároveň aj ako chladničku, priestor na dlhodobé skladovanie ovocia aj zeleniny, priestor na hlboké zamrazenie alebo na rýchle zmrazenie nápojov. K dispozícii máte dva nezávislé priestory, každý s objemom 82 litrov.


Rýchle mrazenie americkej chladničky

Niektoré potraviny je nutné na zachovanie čerstvosti rýchlo zamraziť. Preto môžete aktivovať funkciu SuperFreeze, ktorá sa po 24 hodinách sama vypne.


Rýchle chladenie americkej chladničky

So systémom SuperCool máte možnosť chladničku prepnúť do režimu na rýchle schladenie väčšieho množstva potravín. Napríklad po návrate zo supermarketu.


FreshStore

Americká chladnička PHILCO PX 5161 X disponuje špeciálnou priehradkou na skladovanie ovocia a zeleniny. Tá je vybavená ovládaním na nastavenie množstva prúdiaceho vzduchu. Vďaka tomu zostanú potraviny dlhšie čerstvé.


Senzorické riadenie teploty

Americká chladnička PHILCO PX 5161 X je vybavená inteligentnými senzormi, ktoré v celom vnútornom priestore udržujú správnu klímu bez veľkého kolísania teplôt.


Antibakteriálna rukoväť americkej chladničky PHILCO

Držadlo aj tesnenie dverí obsahuje prímesy antibakteriálnych prvkov, ktoré aktívne znižujú množstvo baktérií v priestore americkej chladničky PHILCO PX 5161 X.


Dverové poličky

Rozmerné dvere chladničky obsahujú aj flexibilné poličky, do ktorých sa zmestia aj fľaše s objemom 2 litre.


LED osvetlenie americkej chladničky

Dokonalý prehľad o všetkých potravinách vo vnútri spotrebiča PHILCO vám zaistí úsporné LED osvetlenie.


Režim dovolenky

Idete na dlhšiu dovolenku? Potom stačí americkú chladničku PHILCO prepnúť do režimu dovolenky, kedy dôjde k optimalizácii vnútornej teploty. Vďaka tomu dochádza k úspore elektrickej energie.


EcoRežim v mrazničke

Ide o špeciálnu funkciu, ktorá dokáže znížiť spotrebu elektrickej energie v prípade, že mrazničku nebudete dlhšiu dobu používať.


Multifunkčný displej americkej chladničky PHILCO

Komfortné ovládanie spotrebiča PHILCO zaistí multifunkčný dotykový displej. Ten sa nachádza na vonkajšej strane, nemusíte teda zbytočne otvárať dvere chladničky.


Alarm

Nedovreté dvere sú veľký žrút elektrickej energie, preto je americká chladnička PHILCO vybavená akustickým alarmom, ktorý vás bleskovo na túto skutočnosť upozorní.


Akumulačná doba americkej chladničky

Pri výpadku elektrickej energie sa o potraviny nemusíte obávať. Spotrebiče PHILCO majú totiž extra dlhú akumulačnú dobu.


Mraziaci výkon

Kvalitná izolácia mrazničky PHILCO v spojení s výkonným kompresorom sú skvelé predpoklady na hlboké zamrazenie potravín už za 24 hodín.


Nožičky

Správne vyrovnanie do roviny je kľúčové na dlhodobo správnu funkciu. Preto sú k dispozícii nastaviteľné nožičky.


Transparentné zásuvky

Zásuvkový systém z priehľadného plastu vám okamžite zlepší prehľad o uložených potravinách. Vďaka tomu budú dvere otvorené kratšiu dobu.


Chladenie nápojov v americkej chladničke PHILCO

Potrebujte rýchlo a správne vychladiť väčšie množstvo nápojov? Nastavte spodnú časť spotrebiča do režimu QDrink a za pár minút to máte hotové.


Plynulé dovretie

Často používaná zásuvka na potraviny je vybavená guľôčkovými ložiskami. Vďaka tomu sa plynulo dovrie a nikde nič neplieska.

Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
560 l Hotovo!
Klimatická trieda
N, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Americká chladnička – 4 dvierka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
560 l Hotovo!
Mraziaci výkon za 24 h
18 kg Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
188 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
147,5 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky americké chladničky s No Frost
» Všetky americké štvordverové chladničky
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je mozne chlandikcu umiestnit do rohu kuchyne a plne otvarat pritom sufliky? Dakujem

Diskusia a poradňa k PHILCO PX 5601 X
Príslušenstvo pre PHILCO PX 5601 X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PHILCO PX 5601 X.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií