AP+ nový vizuál Premium Week Samsung

Philips ADR620

Zobraziť katalóg
Philips ADR620
5 2 hodnotení
Kamera do auta – rozlíšenie 1920×1080p, LCD displej 2", AJ, FR a DE, uhol záberu 120°, detekcia kolízie, funkcia časovej slučky, ochrana núdzového súboru, záznam o únave vodiča, slot pre MicroSD, súčasťou balenia kabeláž a 3M montážna konzola
Kód:  EAOAZ13 Produktové číslo:  Phil-ADR620 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips ADR620

Váš spoľahlivý svedok na ceste

            

Autokamera Philips ADR620 zaznamená každé dianie na ceste a v prípade neočakávanej udalosti poskytne jasné dôkazy pre následné vyšetrovanie či poistné konania. Videá sa nahrávajú vo vysokom Full HD rozlíšení, ktoré sa postará o úžasne ostrý obraz so všetkými dôležitými detailmi. Vďaka špičkovej optike so svetelnosťou f/2,0 je zaručený kvalitný záznam aj pri zníženej viditeľnosti a počas jazdy v noci. Ovládanie kamery a jej inštalácia je veľmi jednoduchá a zvládne ju naozaj každý.

                

Full HD rozlíšenie

                    

Automatické nahrávanie

                    

G-senzor s detekciou pohybu

                
Full HD autokamera
        

Zaznamená každý detail

Záznamová kamera do auta Philips ADR620 vďaka Full HD rozlíšeniu zachytí vašu cestu so všetkými detailmi a v úžasnej ostrosti. V prípade nehody budete mať jasné dôkazy o činnostiach ostatných účastníkov cestnej premávky, vrátane ich poznávacích značiek do vzdialenosti až 6 metrov.

        

120° širokouhlý záber

So širokouhlým 120° záberom zaznamenáte až tri jazdné pruhy, vďaka čomu získate dokonalý prehľad o dopravnej situácii.

        
120° širokouhlý záber
        
Objektív s vysokou svetelnosťou
        

3,1 Mpx obrazový senzor a objektív so svetelnosťou f/2,0

Kvalitný obrazový senzor s rozlíšením 3,1 Mpx spoločne s objektívom s vynikajúcou svetelnosťou f/2,0 sa postarajú o vysoko kvalitný záznam a to aj pri jazde v noci alebo pri zlých svetelných podmienkach.

        

Dátum a časová pečiatka

Záznamy z kamery sú vybavené dátumom a časovou pečiatkou, vďaka čomu poskytnú presné dôkazy o havarijnom hlásení a súčasne urýchlia proces poistných udalostí.

        
Dátum a časová pečiatka
                
2
        

Vstavaný 2" displej

Vstavaný 2" LCD displej umožní okamžite prehrať zaznamenané videá vrátane zobrazenia dátumu a času nahrávky. Vďaka tomu budete lepšie schopní vyriešiť všetky spory s objektívnymi dôkazmi priamo na mieste nehody.

G-senzor
        

G-senzor s detekciou pohybu

3-osový G-senzor v prípade kolízie deteguje pohyb vozidla a okamžite spustí režim núdzového nahrávania. Tento záznam je následne uložený na pamäťovej karte a uzamknutý, aby sa zabránilo jeho prepísaniu.

        
Automatické nahrávanie
        

Automatické nahrávanie

Pri naštartovaní vozidla sa kamera automaticky zapne a začne robiť záznam. Vďaka tomu sa eliminuje možnosť, že by ste pred jazdou kameru zabudli zapnúť.

    

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

        

Varovanie pred únavou vodiča

Aby sa predchádzalo únave vodiča a hroziacemu mikrospánku, je kamera Philips ADR620 vybavená bezpečnostnou funkciou, ktorá pravidelne vydáva varovné pípnutie a udržiava tak vodiča v bdelom stave.

    
Odolnosť proti teplu a vibráciám
        

Odolnosť proti teplu a vibráciám

Autokamera Philips ADR620 je vyrobená z vysoko kvalitných komponentov, ktoré zaručia, že prístroj bude bez problému fungovať aj v náročných jazdných podmienkach. Kamera bola testovaná v extrémnych teplotách od -10 °C do 60 °C a bez problémov zvládne aj konštantné vibrácie idúceho vozidla.

        
Intuitívne ovládanie
        

Jednoduché a intuitívne ovládanie

Na ovládanie všetkých funkcií kamery stačia iba štyri ovládacie prvky umiestnené pod displejom. Grafické rozhranie je navyše veľmi prehľadné a používateľsky prívetivé, takže nastavenie záznamu a prehrávania bude hračka.

Vstavaná lítiová batéria
        

Vstavaná lítiová batéria

Kamera je vybavená integrovanou lítiovou batériou, ktorá poskytne 10 minút zálohovania bez výkonu motora. Vstavaná batéria sa použije predovšetkým pri ukladaní súborov v prípade núdzového nahrávania. Na klasické používanie je nutné autokameru Philips ADR620 pripojiť k externému zdroju napájania. Súčasťou balenia je 3,5 m napájací kábel s prípojkou do autozapaľovača.

Držiak na prichytenie kamery
        

Držiak s prísavkou na bezpečné prichytenie kamery

Aby sa zabránilo pádu zariadenia napr. počas kolízie alebo prudkého brzdenia, možno kameru umiestniť do kvalitného držiaka s prísavkou (voliteľné príslušenstvo), ktorý bezpečne pripevníte na čelné sklo auta.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
USB kábel, Napájací kábel/adaptér Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
60 g Hotovo!
Šírka
7,28 cm Hotovo!
Výška
5,33 cm Hotovo!
Hĺbka
6,4 cm Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Micro USB kábel Hotovo!
Výdrž batérie
3,33 h Hotovo!
Kapacita batérie
340 mAh Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips ADR620.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií